Predaj dvojgarsónka Robotnícka ul.-Nové Mesto-BA III

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 1,5 izbový útulný bytík na Robotníckej ul. -Nové Mesto -BA III. Riešenie bytu je pragmatické s dôrazom na efektívne využite priestoru. Vďaka oddelenej spálni ponúka komfort 2 izbového bytu. Systém vstavaných rolldor skríň, ktoré vkusne zakrývajú aj vstupné priestory a chodbu, ponuka dostatok odkladacieho priestoru. Byt je veľmi tichý vďaka otočeniu do dvora a dostatočnej vzdialenosti od Vajnorskej.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii, nove elektrické aj vodovodné rozvody (2013). Byt sa predáva kompletne zariadený a je pripravený na okamžité obývanie bez nutnosti akejkoľvek investície. Súčasťou vybavenia bytu sú: Všetok existujúci nábytok, sušička, práčka, chladnička, vybavenie kuchyne, HD filmový Projektor, Filmové plátno a Výkonné PC.

Bytovka je tehlová z roku 1974. Vďaka malej rozlohe a nízkej zadlženosti bytovky je nájomne (na tuto lokalitu) veľmi prijemné :-) (okolo 80euro mesačne). Bytový dom je vo dobrom stave, zatepľovanie sa určite neplánuje. Susedia bezproblémoví, spoločné priestory udržované, možnosť zamknutia bicyklu na chodbe. Parkovanie je vďaka zadnému dvoru zázračne bezproblémové. Byt je na zvýšenom prízemí (6m). Byt je bez balkónu a s pivnicou.

CENA: 91.950,-EUR

TEL.::

Podobné realitné ponuky - Dvojgarsónka, Bratislava - Nové Mesto