Predaj, dvojizbový byt Bratislava Petržalka, Gessayo...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj krásne zariadenú dvojgarsónku na 1/12 poschodí v Bratislave V. - Petržalka, Gessayova ulica. Celková plocha bytu je 36m2.
Dvojgarsónka je novo zariadená, má znížené stropy, novú gresovú dlažbu, svietidlá a obklady. Ešte nepoužitá kuchynská linka disponuje varnou doskou, novým digestorom, šuflíkmi s doťahom a podsvietením. V izbe sa nachádza moderný rozťahovací gauč, konferenčný stolík, stojaca lampa a úložná skrinka, spálňa je zariadená manželskou posteľou so stolíkmi a veľkou skriňou. Byt je po kompletnej rekonštrukcii rozvodov vody a elektriky a prislúcha mu pivnica na rovnakom poschodí.
Bytový dom je zateplený, disponuje dvoma výťahmi, bezpečnostným kamerovým systémom a bránou na čip. Voľné bezproblémové parkovanie priamo v okolí bytového domu.
Dvojgarsónka sa nachádza v príjemnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, na prízemí bytového domu je lekáreň, hneď vedľa bytového domu večierka, na vzdialenosť 800m Billa. Dobrá dopravná dostupnosť: autobus a električka.
Mesačné náklady na jednu osobu: € 113 + elektrina
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915.523.807 ID ponuky: BA-50838

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava V