Predaj, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, Nivy, Baj...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj nový 2-izbový byt v novej rezidenčnej zóne v Ružinove. Skvelá lokalita - priame napojenie na obchvat výjazd/zjazd na D1. Od bytovky 2 minúty pešo MHD zastávka. Krásne bývanie v modernej časti s parkom, v ktorom je ihrisko pre deti, lavičky, gril.
Bytový dom bol skolaudovaný koncom roka 2019. Byt bol obývaný cca 2 mesiace, ešte vonia novotou :) na všetky spotrebiče a zariadenie je záruka. Predáva sa komplet zariadený s nábytkom na mieru, klimatizáciou, umývačkou riadu, indukčnou varnou doskou, chladničkou, práčkou.
Byt je vo výmere 48 m3 s loggiou vo veľkosti 6m2 nachádza na 3.poschodí zo 7. K bytu prislúcha aj kobka, ktorá sa nachádza v bezprostrednej blízkosti bytu na 3.poschodí a garážové státie.
Byt pozostáva z priestrannej kuchyne s obývacou izbou, spálne, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Je orientovaný na západ s výhľadom na pokojnú časť obytnej zóny. V blízkosti sa nachádza skvelá občianska vybavenosť, potraviny, kaviareň, cukráreň, lekár, kaderníctvo a množstvo iných prevádzok, ktoré sú súčasťou novo vybudovanej zóny.
Prevádzkové náklady: 116€ správcovský poplatok, 25€ elektrina
V byte je prípojka k internetu a TV.
Byt je voľný pripravený na odovzdanie novému majiteľovi.
ID ponuky: BA-52673

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava II