Predaj, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, Vlčie hrd...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj priestranný 69 m2 dvojizbový byt, ktorý sa nachádza na druhom poschodí tehlovej 6-bytovky, ukrytej v dunajských hájoch Vlčieho hrdla v Bratislave, časť Ružinov. K bytu patrí 8,1 m2 pivnica v suteréne domu, 58 m2 drevená stavba garáže na pozemku pri dome, 200 m2 záhrada so zastrešeným záhradným domčekom na "párty sessions", ďalšie dve murované komory na dvore a zastrešený prístrešok pre auto. Spolu byt, pivnica, komory, garáž a záhrada majú cca 350 m2.
Z veľkej vstupnej haly sa vstupuje do samostatnej kuchyne s príručnou špajzou, obývacej izby a do samostatnej toalety. Z obývacej izby je vstup do spálne a z nej do kúpelne s vaňou, v ktorej je dômyselne ukrytý bojler na prípravu teplej vody s práčkou. Z obývacej izby sa vystupuje na 3 m2 zastrešený balkón. Byt sa ponúka s kompletným zariadením ako vidieť na foto-dokumentácii okrem elektrospotrebičov, audia a TV.
V priebehu posledných 10 rokov bol byt kompletne zrekonštruovaný - plastové okná, laminátové podlahy, keramické obklady a dlažba, kuchynská linka, sanita a vstupné dvere.
Celý pozemok okolo domu a záhrad je oplotený. Mesačné náklady predstavujú 200 EUR plus elektrina podľa spotreby.
Lokalita ponúka oázu prírody a kľudu iba cca 20 min autom od centra hlavného mesta. Iba pár minút pešo je hlavné rameno Dunaja, jazero Kopáč alebo výborná reštaurácia s rybacími špecialitami. Byt bude kúpou voľný. ID ponuky: BA-49983

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava II