Predaj, dvojizbový byt Považská Bystrica, Stred - ZN...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
68 m²
neuvedené
2
nie
pôvodný
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

111397x zobrazená v zozname / 5451x zobrazená detailne / 274x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľký 2-izbový byt v Považskej Bystrici na Strede, ktorý sa nachádza na 3/7 poschodí zatepleného panelového bytového domu.
Rozloha bytu ponúka štedrú rozlohu 68m2. Pozostáva z veľkej vstupnej chodby, veľká obývacia izba s výhľadom na Manín, kuchyňa s praktickou špajzou, spálňa so vstupom na loggiu, umakartová kúpeľňa a samostatné WC.
Byt je v pôvodnom stave, má nízke mesačné náklady 90 Eur (1 osoba) + elektrika a plyn, vymenené plastové okná a prislúcha mu aj lóggia a pivnica.
Orientácia bytu na svetové strany je - obývacia izba a kuchyňa na severovýchod a spálňa na juhozápad.
Bytový dom je zateplený a je dobrom a zachovalom stave.
Byt sa nachádza vo výbornej lokalite v úplnom centre mesta, kde má v blízkosti kompletnú občiansku vybavenosť.
Tento typ dvojizbového bytu patrí ku najžiadanejším v Považskej Bystrici, vzhľadom na svoju výmeru, dispozíciu, orientáciu či polohu a je to výborná investícia do budúcnosti vzhľadom na velký potenciál rastu ceny. Odporúčam vidieť.
Ku tejto nehnuteľnosti nebol vyhotovený energetický certifikát.
Nadštandardný servis a pomoc pri vybavovaní financovania nehnuteľnosti s najlepšími podmienkami na trhu je samozrejmosťou. ID ponuky: PB-60004

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Považskej Bystrici

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Považskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-60...

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuszľava
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-60004 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.