Predaj, dvojizbový byt Senica - IBA U NÁS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
49 m²
neuvedené
2
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
69.990,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

68399x zobrazená v zozname / 6373x zobrazená detailne / 202x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľmi pekný útulný a slnečný (SV-JZ) dvojizbový byt s výmerou cca 49 m2 v Senici. Nachádza sa na druhom poschodí v zrekonštruovanom (2008) tehlovom bytovom dome (zateplenie, nová zateplená strecha, nové vstupné dvere a okná v spol. priestoroch, nové schránky, el.vrátnik, nové stúpačky).
Dispozične je riešený veľmi dobre, zo vstupnej chodbičky s prakticky umiestnenou vstavanou skriňou vojdeme vľavo do peknej priestrannej obývačky a z nej do útulnej spálne s loggiou. Vpravo pri dverách je samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, za ňou šikovná kuchyňa s jedálenským kútom. K bytu patrí pivnica (cca 1,2 m2) a spoločné priestory, kúrenie je centrálne.
Byt je v pôvodnom stave, čím dáva novému majiteľovi široké možnosti zrealizovať svoje predstavy a vybudovať si vlastné bývanie svojich snov. Podlahy - drevené parkety/dlažba/betón, radiátory s meračmi. Kúrenie a ohrev vody - centrálne, pripojený na elektriku a verejný vodovod. Náklady na bývanie sú cca110€/mes., je bez ťarchy, kúpou ihneď voľný. je vhodný na trvalé bývanie, ale aj ako investičná nehnuteľnosť. Lokalita je zelená, tichá a zároveň veľmi dobre dostupná, príjemné prostredie, veľa zelene, výborná ponuka + cena = maklér odporúča. ID ponuky: SE-60796

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Senici

Pozícia realitnej ponuky

69.990,- €
Cena nehnuteľnosti 69.900,- € 126.900,- €
49 m²
Celková rozloha 49 m² 75 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha49 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-60796 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny