Predaj, dvojizbový byt Zvolen, Bystrický rad, IBA U NÁS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
57 m²
neuvedené
2
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

52363x zobrazená v zozname / 4040x zobrazená detailne / 242x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný slnečný dvojizbový byt v osobnom vlastníctve v zateplenom bytovom dome vo vyhľadávanej lokalite v širšom centre mesta Zvolen s pekným výhľadom.
DISPOZÍCIA: Priestranný slnečný dvojizbový byt pozostáva z dvoch nepriechodných obytných izieb, chodby, kuchyne - je možné ju prepojiť s obývačkou na otvorený priestor, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatného WC. K bytu patrí pivnica.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: V byte boli vymenené plastové okná, v izbách sú zachovalé, ošetrené parkety vo veľmi dobrom stave, kúpeľňa a WC sú murované, nová elektrika v celom byte. Možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv.
LOKALITA: Do centra mesta 3 minúty pešo, bezproblémové parkovanie pred bytovým domom. V blízkosti školy, škôlky, obchody, lekár, reštaurácie, pošta, banky, vlaková stanica.

VÝHODY:


- centrum mesta 3 minútypešo
- nízky počet bytov v dome a skvelí susedia, ktorí vytvárajú atmosféru rodinného bývania
- bezproblémové parkovanie
- nová elektrika v celom byte
- možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv
- skvelá občianska vybavenosť,
- dostatok zelene. ID ponuky: ZV-60819

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu vo Zvolene

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 21 dvojizbových bytov vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0910.., uveďte číslo ponuky ZR-60...

Podrobné informácie

Celková rozloha57 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátC

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-60819 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.