Predaj: Exkluzívne pozemok na developerské účely v obci Oščadnica(031-

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Oščadnica
Ulica.: Oščadnica
9938 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
168.946,- €
17,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

33492x zobrazená v zozname / 3678x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj veľký slnečný pozemok v katastri obce Oščadnica. Pozemok má 9.938 m2 a klasifikovaný ako orná pôda, TTP a lesný pozemok. Pozemok je zväčša rovinatý, nachádza sa v nádhernom prostredí s úchvatnými výhľadmi na okolie. V prístupovej ceste je podiel, samá cesta je nespevnená, ale prístupná v lete, v zime 4x4. Voda a kanalizácia vlastná, k elektrike je vyžiadané stanovisko zo SZE. Z obce je súhlasné stanovisko na výstavbu po splnení kritérií stavebného zákona. Vzhľadom na polohu je pozemok vhodný na developerský projekt výstavby rekreačných chát. Najbližšie lyžiarske stredisko Ľaliky sa nachádza cca 6 km, do centra obce cca 5 km.

Cena: 17€/m2.


V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis.
Nehnuteľnosť Vám radi predstavíme na osobnej obhliadke. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na tel čísle , alebo mailom na adrese:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku v Oščadnici

Rozloha rekreačného pozemku 9938 m2 je o 5632 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku v Oščadnici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rekreačných pozemkov v Oščadnici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915817.., uveďte číslo ponuky ZR-03...

Pozícia realitnej ponuky

168.946,- €
Cena nehnuteľnosti 6,- € 55,- €
9938 m²
Rozloha pozemku 834 m² 18953 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku9938 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Garážnie
Výťahnie
Zariadenienezariadený
Energetický certifikátnie
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-031-P ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.