PREDAJ, Exkluzívne, útulný 5 izb. rodinný dom, Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj krásny útulný 2- podlažný 5-izbový rodinný dom vo Vajnoroch na Príjazdnej ulici. Rodinný dom je postavený na slnečnom rovinatom pozemku o rozlohe 549 m2, celková zastavaná plocha domu je 121m2. Celková úžitková plocha domu vrátane terasy a pivnice je 238 m2.

Dispozícia domu: Na prízemí bytového domu o rozlohe 105,90 m2 sa nachádza za vstupnými dverami uzavreté zádverie, následne sa prechádza do obývacej izby, ktorá je plynulo prepojená s kuchyňou, Z kuchyne sa vychádza na zastrešenú terasu o rozlohe 18,70 m2 so sedením a krbom. Z obývacej izby sa vchádza i do pracovne, v ktorej je situovaný krb z ktorého vedú výduchy na horné podlažie. V spodnej časti domu je ešte situovaná kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatné WC využívané pre hostí a technická miestnosť (kotolňa).

Na prvom podlaží o rozlohe 99,50 m2 sa nachádzajú 3 izby a kúpeľňa s rohovou vaňou spojená s WC. V strede podlažia je situovaná priestranná izba, ktorá momentálne slúži ako oddychová zóna (2. obývacia miestnosť), ďalej detská izba a spálňa.
Pod domom je aj pivnica o rozlohe 14m2.

Technické parametre: Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2002 a v roku 2011 prešiel kompletnou rekonštrukciou. Dom je postavený z tehál na betónovom základe. Stropná konštrukcia nad prvým podlažím je zo železobetónu s rovným podhľadom, nad druhým podlažím je konštrukcia z drevených trámov so sadrokartónovým podhľadom. Strecha je sedlová a je na nej zabudované solárne zariadenie + zásobník na vodu. Okná v celom dome sú plastové s izolačným sklom. Podlahy v izbách sú z laminátovej podlahy a v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Vnútorná povrchová úprava stien je z vápennej omietky. Vonkajšia omietka je kombinovaná s obkladom z umelého kameňa. Dom je vykurovaný teplovodným podlahovým kúrením na prvom podlaží a na poschodí sú panelové radiátory. Dom má vlastný plynový kotol .

Kuchynská linka bola robená na želanie majiteľov domu. Vstavané spotrebiče sú značky Electrolux (indukčná varná doska, umývačka riadu, zabudovaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická rúra na pečenie). Kuchyňa je príjemne svetlá a s priamym vstupom a výhľadom na krásnu záhradku vytvára ozajstné srdce tohto útulného domu.

V objekte je inštalovaný zabezpečovací a kamerový systém.

Rodinný dom je kompletne napojený na všetky inžinierske siete. Kanalizačná prípojka je napojená na vlastnú žumpu. Na pozemku je aj vlastná studňa na úžitkovú vodu s automatickým systémom zavlažovania.

V prekrásnej záhradke, ktorej sa majitelia s láskou venovali je situovaný aj malý záhradný domček na náradie. Pri domčeku je vonkajšie krbovisko, pri ktorom sa dajú v lete stráviť príjemné chvíle.

Dom je situovaný v príjemnom a tichom prostredí. K domu vedie uzavretá spoločná prístupová cesta, ktorá je vo vlastníctve majiteľa domu a susedného domu situovaného pred ním.

LOKALITA – Rodinný dom sa nachádza na „DEDINE v meste – lokalita Vajnory. Cyklotrasa JURAVA, prepojenie do Rače, vlakové spojenie na Hlavnú stanicu (5 min), občianska vybavenosť – školy, škôlky, obchody, pošta, zdravotnícke zariadenie Doprava – MHD, diaľničný obchvat.

Mesačné náklady cca 224 Eur/ mesiac


CENA – 276.500 Eur vrátane poplatkov za profesionálny právny servis

Možnosť platby prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Odporúčam vidieť – teším sa na Vás na obhliadke! Skúste si bývanie na Dedine v Meste!!!

Zodpovedný maklér: Andrea Skubáková, kontakt : , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky

Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory
Predaj 390.000,- €
Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory

Ponúkame na predaj rodinný dom vidieckeho charakteru, ktorý sa nachádza na Roľníckej ul. vo Vajnoroch. Dom je situovaný na pozemku s tzv. "spoločným dvorom" kde 3 domy za sebou zdieľajú...

Rodinný dom 158 m2 Bratislava - Vajnory / Roľnícka
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY
Predaj 269.900,- €
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY

Realitná kancelária RELCOM Vám v zastúpení Heleny Lukačinovej ponúka na predaj starší dvojpodlažný rodinný dom s pozemkom o výmere 481m2. Dom sa nachádza v pokojnej lokalite Bratislavy. Ul. Pod Válkom...

Rodinný dom 185 m2 Bratislava - Vajnory / Pod Válkom
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2
Predaj 269.900,- €
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2

TUreality ponúka na predaj 3-izbový podpivničený rodinný dom so samostatnou garážou v Bratislave, mestskej časti Vajnory.Rodinný dom sú súčasťou dvojdomu.Celková rozloha pozemku je 481 m2.VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: +...

Rodinný dom 481 m2 Bratislava - Vajnory
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory 390.000,- € Rodinný dom 158 m2 Bratislava - Vajnory
Roľnícka
predaj
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY 269.900,- € Rodinný dom 185 m2 Bratislava - Vajnory
Pod Válkom
predaj
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2 269.900,- € Rodinný dom 481 m2 Bratislava - Vajnory predaj