PREDANÉ, exkluzívny jednoizbový byt, Ružomberok - Roveň

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

331951
REZERVOVANÉ

Výhradne iba u nás ponúkame Vám na predaj exkluzívny 1 a 1/2 - izbový byt po kompletnej rekonštrukcii, nachádzajúci sa na 5. poschodí 11-poschodového zatepleného bytového domu s dvomi výťahmi, na ulici Za dráhou v Ružomberku.

Byt sa predáva kompletne zariadený všetkým vybavením bytu a elektrospotrebičmi. Stačí Vám priniesť si zubnú kefku a môžete bývať.

Byt prešiel kompletnou vysokoodbornou rekonštrukciou s aplikáciou nadštandardných materiálov : komplet kúpeľňa v murovanom jadre so sprchovým kútom a WC Geberit, nové obklady, elektroinštalácia v celom byte, nové stierky, v izbách a v chodbe plávajúca podlaha, v kúpeľni keramická dlažba, sadrokartónové stropy s osvetlením, nová na mieru robená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. V chodbe sa nachádza vstavaná skriňa.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa plynulo prechádza do kuchyne a obývacej izby, spálne a kúpeľne. K bytu patria dva zrekonštruované balkóny s výstupom z každej izby, z toho jeden balkón so zasklením. V suteréne bytového domu sa nachádza pivnica. Podlahová plocha bytu je 36,3 m2.

Bytový dom bol zateplený, zrekonštruované balkóny, nové vstupné dvere s elektrickým vrátnikom a zvončekmi.

Bytový dom sa nachádza v tichej, vyhľadávanej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti Kaufland, lekáreň, škola, škôlka, nemocnica.... Na parkovanie automobilu nájdete dostatok parkovacích plôch pred bytovým domom.


ILUSTRAČNÝ PRÍKLAD FINANCOVANIA:

Kúpna cena 39.500,- €
Hypotekárny úver: 35.000,- €
Splátka 120,62 € pri úrokovej sadzbe 1,49% na 30 rokov.

Potrebujete celú kúpnu cenu? Zavolajte a nájdeme riešenie aj pre Vás.

V prípade záujmu kontaktujte svojho osobného makléra

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Ružomberok

Predaj, jednoizbový byt Ružomberok, Hrabovo - ZNÍŽEN...
Predaj 118.000,- €
Predaj, jednoizbový byt Ružomberok, Hrabovo - ZNÍŽEN...

Ponúkame na predaj krásny a slnečný apartmán s balkónom v Apartmánovom dome Fatrapark II v Hrabovskej doline, len pár metrov od kabínkovej lanovky Skiparku Malinô Brdo.Apartmán je v osobnom...

1-izbový byt 34 m2 Ružomberok
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, jednoizbový byt Ružomberok, Hrabovo - ZNÍŽEN... 118.000,- € 1-izbový byt 34 m2 Ružomberok predaj