Predaj, garáž Brezno, Brezno mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj garáž v radovej garážovej zástavbe na sídlisku Západ v Brezne. Garáž je v osobnom vlastníctve, predáva sa s podielom na pozemku po ktorom vedie prístupová cesta. Výmera garáže je 18 m2, šírka vyklápacej garážovej brány je cca 2,2 x 2,10 m, výška garáže 3,7 m s veľkým odkladacím priestorom aj pod strechou.
Ide o suchú, udržiavanú budovu v pôvodnom ale dobrom technickom stave, garáž je bez montážnej jamy. Elektrika je v objekte zavedená a funkčná.
Výhodou garáže je zadný východ z kovovou bránou, ktorý umožňuje vstup na pozemok, ktorý je oázou pokoja, umožňuje oddych uprostred zelene a zvukov tečúcej rieky. Majiteľ garáže krásne upravil susediaci pozemok, ktorý sa takto stal veľmi príjemným miestom na relax pri rieke Hron. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948.363.330 ID ponuky: XX-62381

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Garáže, Brezno