Predaj, garsonka Košice Juh, , Južná

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj Garsónku v osobnom vlastníctve o výmere 24m2 v lukratívnej lokalite v blízkosti centra mesta. Orientácia bytu je na severo-západ. K bytu patrí pivnica. Byt sa nachádza na jedenástom podlaží z dvanástich. Byt prešiel rekonštrukciou.
Bytový dom je po rekonštrukcii: zateplený, menená vchodová brána na čip, nové poštové schránky, nové stúpacie rozvody, nové výťahy a bol tiež nainštalovaný nový kamerový systém.
Dispozícia bytu: vstupná chodba, kuchynský kút, obývacia izba, kúpeľňa, toaleta, loggia.
Občianska vybavenosť: v blízkosti približne do 5 minút peši sa nachádza OC Aupark a centrum mesta. V okolí sú tiež potraviny Fresh, Lidl, reštaurácie, ZŠ a MŠ, pošta, MHD zastávka pre električky, lekáreň, poliklinika, Univerzitná nemocnica L. Pasteura, fitness, park. ID ponuky: KE-62363
K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Košice - Juh

PREDAJ, Investičný byt pri Auparku, Garsonka
Predaj 99.900,- €
PREDAJ, Investičný byt pri Auparku, Garsonka

REZERVOVANÉ KORIJKOV & AGENTS Vám exkluzívne ponúka na predaj Garsonku na Južnej Triede v tesnej blízkosti OC AUPARK.Byt je po kompletnej 10r. rekonštrukcii, nachádza sa na 1. poschodí bytového...

Garsónka 27 m2 Košice - Juh / Južná trieda
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ, Investičný byt pri Auparku, Garsonka 99.900,- € Garsónka 27 m2 Košice - Juh
Južná trieda
predaj