PREDAJ - garsónka, Podunajská ulica, Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj garsónku v novostavbe na ulici Podunajská - Podunajské Biskupice. Kolaudácia prebehla 05/2017.

Byt pozostáva z jednej obytnej miestnosti a príslušenstva. Príslušenstvom Bytu je predsieň, kuchynský kút, WC, sprchový kút. Úžitková výmera podlahovej plochy Bytu je 24,13 m 2 + pivnica o výmere 2,5m2.

Štandard vybavenia bytu pozostáva z: vchodové a interiérové dvere, plávajúce podlahy, keramické obklady a dlažby, umývadlo, závesné WC, kuchynská linka, elektrická varná doska, zásuvky a vypínače.

Súčasťou Bytu je vnútorné vybavenie, a to najmä: rozvody elektroinštalácie od elektromeru, vykurovacie telesá, rozvody studenej vody od merača, bojler na ohrev TUV, rozvody teplej úžitkovej vody od bojleru, rozvody kanalizácie od zvislých rozvodov, zariaďovacie predmety, audiovrátnik, poštová schránka. Byt je pripravený na odovzdanie novému majiteľovi.

Možnosť dokúpiť parkovacie státie pred bytovkou - cena 5000€.

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky.

Cena: 61 500€ + provízia RK. Možný hypotekárny úver, s ktorým radi pomôžeme.

V prípade otázok alebo záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať. Kompletnú ponuku nehnuteľností nájdete na www.etora.sk

Spoločnosť Etora sa zaoberá aj projektovaním, výstavbou a rekonštrukciami nehnuteľností, ako aj ich financovaním a vyhľadávaním investičných príležitostí.

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Bratislava - Podunajské Biskupice