Predaj, garsonka Šaľa, zrekonštruovaná, ul. Partizánska

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj garsonku v osobnom vlastníctve, na ul. Partizánska, blízkosti centra mesta Šaľa, o rozlohe 20 m2, ktorá sa nachádza na 6/7 poschodí bytového domu.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s kuchyňou, kúpeľne so sprchovým kútom a toalety.
Byt prešiel rekonštrukciou, vymenené plastové okná so žalúziami, v obývacej izbe pôvodné drevené parkety, na chodbe a v kúpeľni dlažba, malovka, v murovanom bytovom jadre nové vodovodné a elektrické rozvody, nová kuchynská linka. Bytovom dome sú vymenené rozvody, nový vchod a schodisko. Garsonka sa predáva zo zariadením a spotrebičmi, v prípade potreby je možnosť garsonku vypratať.
Nehnuteľnosť je situovaná blízkosti centra mesta, s výhľadom na mesto, Parkovanie pri bytovom dome a okolité parky spríjemňujú bývanie a život.
Mesačné náklady na bývanie sú vo výške 90,- EUR + elektrina.
Mesto Šaľa má kompletnú občiansku vybavenosť, škola, škôlka, lekár, lekáreň, autobusová a železničná zastávka, supermarket, fitness.
Byt je kúpou ihneď.
ID ponuky: SA-52046

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Šaľa

NA PREDAJ investičná garsónka v meste Šaľa
Predaj 52.990,- €
NA PREDAJ investičná garsónka v meste Šaľa

Realitná spoločnosť Time4dreamsVám ponúka EXKLUZÍNE na predaj investičnú garsónku v meste Šaľa- všetky fotky nájdete na našom webe time4dreams.sk- rozloha bytu je 19,84m2- nachádza sa na 6. posch...

Garsónka 19.84 m2 Šaľa / Nešporova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ investičná garsónka v meste Šaľa 52.990,- € Garsónka 19.84 m2 Šaľa
Nešporova
predaj