Predaj, garsonka Topoľčany, Centrum, Krušovská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj garsónku v Topoľčanoch vo vyhľadávanej lokalite Centrum. Byt má 19 m2 a je na piatom poschodí sedem poschodového bytového domu s výťahom. Orientovaný je na juhovýchod.
Interiér: byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou vrátane podlahy, interiérových dverí a okna. Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchynka s izbou, kúpeľňa s vaňou spojená s WC. K bytu patrí aj pivnica.
Lokalita: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej časti mesta, približne 3 min. pešo od centra. Príjemné prostredie. Na sídlisku je kompletná občianska vybavenosť s možnosťou kultúrnych a športovo-relaxačných aktivít.
Hodnotenie makléra: Stav garsónky a lokalita, v ktorej sa nachádza bytový dom dáva novému majiteľovi možnosť plnohodnotného bývania. Nehnuteľnosť určite stojí za vašu pozornosť, termín obhliadky radi prispôsobíme vašim potrebám. ID ponuky: TO-48411

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Topoľčany

Predaj garsónky, Topoľčany
Predaj 50.000,- €
Predaj garsónky, Topoľčany

Ponúkame Vám na predaj garzónku v meste Topoľčany, časť ,,MODRÁK,,.Garsónka je bez balkóna, zrekonštrukovaná majiteľom v roku 2018, nachádza sa v meste Topoľčany na ul . Krušovská. Jedná sa o...

Garsónka 22 m2 Topoľčany
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj garsónky, Topoľčany 50.000,- € Garsónka 22 m2 Topoľčany predaj