PREDAJ, garsónka, Závodná, Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj útulnú garsónku na Závodnej ulici v Bratislave, mestská časť Ružinov. Byt sa nachádza na 8. poschodí v 9. poschodovom zateplenom dome s výťahom a jeho výmera predstavuje 18 m2.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne spojenej s toaletou a izby s kuchyňou. Z izby je vstup na francúzsky balkón o rozlohe cca 1 m2. Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou, chladničkou, elektrickou varnou doskou, digestorom a práčkou. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút. Obývacia izba a vstupná chodba je vybavená nábytkom. Bytový dom s dvoma výťahmi prešiel rekonštrukciou ( zateplenie, strecha, spoločné priestory. )

V blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť - obchody, škola, škôlka, služby, MHD, Kaufland, zdravotné stredisko.

Cena nehnuteľnosti je 48.990,- € vrátane provízie realitnej spoločnosti, v ktorej sú zahrnuté kompletné právne služby, poradenstvo, hypotekárny servis a ostatné náležitosti pri prepise samotnej nehnuteľnosti a dodávateľských služieb. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Richard Agh, kontakt: ,email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o © Copyright 2016 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky