Jedinečný pozemok, nádherný výhľad v čarokrásnom prostredí

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Svätý Jur
Ulica.: .
2041 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

91713x zobrazená v zozname / 8159x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE NA PREDAJ VÝNIMOČNÝ POZEMOK V ČAROKRÁSNOM PROSTREDÍ S NÁDHERNÝM VÝHĽADOM VO SVÄTOM JURI, PEZINOK

Rozloha: 2041 m2



Charakteristika:
Zabudnite na bývanie na jednotvárnej ulici jedného zo satelitných mestečiek. Nalaďte sa na nový životný štýl v srdci prírody. Objavte s nami toto krásne miesto, kde sa budete cítiť príjemne počas celého roka.
Jedná sa o rozľahlý pozemok plný zelene v čarokrásnom prostredí Malých Karpát s nádherným výhľadom.
Pozemok je situovaný v rekreačnej oblasti Svätého Jura. V rámci lokality sa jedná o posledný voľný pozemok, ktorý je možný zastavať.
Celý pozemok je momentálne krásne zalesnený a nachádza sa v jemne svahovitom teréne, z ktorého je krásny výhľad na okolité prostredie.
Prístupová cesta je cez obecnú komunikáciu a priamo k pozemku je riešená formou vecného bremena cez súkromný pozemok (prístupovú cestu).

Lokalita:


Svätý Jur je nádherné vinohradnícke a vinárske mesto s prostredím plným zelene v priamom spojení s prírodou a úpätím Malých Karpát.
Toto malebné mesto poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť ako sú obchody, služby, materská škola, základná škola a pošta.
Je tu vynikajúce napojenie do Bratislavy či Trnavy aj autobusovou či vlakovou dopravou, no samozrejmosťou je vynikajúca dostupnosť do Bratislavy autom priamo na novovybudovaný obchvat. Svätý Jur je vzdialený od BA iba 17 km.

Viac info:



Predajná cena: INFO V RK


TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie vo Svätom Jure na ulici .

Rozloha pozemku na bývanie 2041 m2 je o 778 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie vo Svätom Jure.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2041 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-VJ-375 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.