Predaj, jednoizbový byt Bratislava Dúbravka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľký 1-izbový byt v pôvodnom stave v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v Bratislave, Dúbravka. Celková podlahová plocha bytu je 40,51 m2 vrátane pivničnej kobky. Byt sa nachádza na 6. poschodí z 12 v panelovom bytovom dome s dvoma výťahmi. Bytový dom je zateplený, má vchody na čip, nové výťahy, kompletne vymenené stúpacie rozvody..
Byt má vstupnú predsieň s priestorom na vstavané skrine a predsieňovú zostavu, kúpeľňu s vaňou, WC a miestom na práčku,, priestrannú obytnú miestnosť, z ktorej sa vchádza do samostatnej kuchyne. Z predsiene vedie chodbička do kuchyne. Súčasťou bytu je aj pivničná kobka na prízemí. Byt je orientovaný na juh.
Byt má staršie plastové okná a bezpečnostné dvere Sherlock, inak je v pôvodnom stave a vhodný na kompletnú rekonštrukciu.
Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti hlavnej cesty.
Byt bol prenajímaný,a je čerstvo vymaľovaný. Vzhľadom na pôvodný stav je skôr vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Veľkou výhodou je rozloha bytu- je veľmi priestranný. ID ponuky: BA-53039
K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava IV