REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Bratislava Nov...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj príjemný jednoizbový byt v Bratislave, mestská časť Nové Mesto v obľúbenej lokalite kúsok od centra mesta na Športovej ulici. Celková plocha bytu je 36 m2, nachádza sa na 4/4 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu.
DISPOZÍCIA BYTU: priestranná izba orientovaná na severovýchod, samostatná kuchyňa orientovaná na severozápad, kúpeľňa spojená s WC, vstupná chodba a zádverie na pavlači.
STAV BYTU: byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou (okrem elektroinštalácie), vymenené sú plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, podlahy, stierky, nová kuchynská linka, nová sanita, interiérové dvere, vstupné dvere.
Pavlačový bytový dom je zrekonštruovaný – zateplenie, nová strecha, nová brána na čip, schránky. Nachádza sa v príjemnej a tichej lokalite s dostatkom zelene s dvorom, kde je možné parkovať a vnútroblokom s posedením.
K bytu prislúcha pivnica na prízemí domu s rozlohou 4 m2. Spolu s bytom sa predáva aj spoluvlastnícky podiel na pozemku.
Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – školy, škôlky, nákupné centrá, jednoduchý a rýchly prístup do centra mesta, zastávka MHD v blízkosti domu, množstvo športových aktivít.
DOHODA NA CENE JE MOŽNÁ.
ID ponuky: BA-47860

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava III

BA III - NA PREDAJ novostavba - 1 izbový byt s balkónom v Rači, v tich
Predaj 116.000,- €
BA III - NA PREDAJ novostavba - 1 izbový byt s balkónom v Rači, v tich

RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme...

1-izbový byt 27.24 m2 Bratislava III / Na pasekách
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
BA III - NA PREDAJ novostavba - 1 izbový byt s balkónom v Rači, v tich 116.000,- € 1-izbový byt 27.24 m2 Bratislava III
Na pasekách
predaj