Predaj, jednoizbový byt po kompletnej rekonštrukcii, Ružomberok Roveň

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

492351

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny jednoizbový byt po kompletnej rekonštrukcii, nachádzajúci sa na 2. poschodí 6-poschodového zatepleného bytového domu, vo vyhľadávanej lokalite, na ulici Bystrická cesta, v Ružomberku.

Byt po kompletnej kvalitnej rekonštrukcii a dispozičnej zmene v júli 2019, kedy boli vymenené plastové okná, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, komplet kúpeľňa v murovanom jadre s vaňou a WC, nové obklady, elektroinštalácia v celom byte, nové stierky, v izbách nová plávajúca podlaha, v kúpeľni keramická dlažba, znížené sadrokartónové stropy s osvetlením, nová na mieru robená kuchynská linka so spotrebičmi. Všetko vonia novotou. Po rekonštrukcii v ňom ešte nikto nebýval.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa vstupuje do kuchyne, izby a do kúpeľne s WC. V suteréne bytového domu sa nachádza priestranná pivnica). Podlahová plocha bytu je 35,3 m2 a jeho orientácia je Z.

360° snímky bytu môžete pozrieť na :
https://row.sk/gcWN5

Byt je kúpou okamžite voľný, pripravený k nasťahovaniu. Predáva sa zariadený tak ako je zdokumentované na fotografiách, dohoda možná.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s ľahkou dostupnosťou kompletnej občianskej vybavenosti. Na parkovanie automobilu nájdete dostatok parkovacích plôch pred bytovým domom.


Podrobnejšie informácie o byte, ako aj informácie o možnosti financovania jeho kúpy Vám radi poskytneme na tel:

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Ružomberok

Predaj, jednoizbový byt Ružomberok, Hrabovo - ZNÍŽEN...
Predaj 118.000,- €
Predaj, jednoizbový byt Ružomberok, Hrabovo - ZNÍŽEN...

Ponúkame na predaj krásny a slnečný apartmán s balkónom v Apartmánovom dome Fatrapark II v Hrabovskej doline, len pár metrov od kabínkovej lanovky Skiparku Malinô Brdo.Apartmán je v osobnom...

1-izbový byt 34 m2 Ružomberok
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, jednoizbový byt Ružomberok, Hrabovo - ZNÍŽEN... 118.000,- € 1-izbový byt 34 m2 Ružomberok predaj