Predaj, jednoizbový byt Štiavnické Bane

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Štiavnické Bane
46 m²
neuvedené
2
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - 1-izbový byt
138.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

139010x zobrazená v zozname / 5994x zobrazená detailne / 290x zobrazená detailne tento mesiac

Ak túžite po netradičnom bývaní, máme ponuku ako stvorenú práve pre vás. Ponúkame na predaj netradičný apartmánový mezonetový byt v historickom štýle o výmere 46 m2 na prvom poschodí. Disponuje priestrannou miestnosťou - obývacia izba s ilúziou krbu, vo vyvýšenej mezonetovej časti spálňa, kúpeľňa (sprchový kút, toaleta). Kúrenie: podlahové elektrické. Veľké drevené okná. Oceľová kuchyňa. Podlahy: keramické s imitáciou drevenej podlahy. Všetko veľmi vkusne upravené. Byt má samostatné meranie energií. Napojený je na obecný vodovod, odpad: čistička. Dom má novú strechu, takisto zaujímavo rekonštruované spoločné priestory a fasádu.
Apartmán sa predáva dokončený a zariadený. Súčasťou je aj podiel na spoločných priestoroch a pozemku. Okolie s množstvom tajchov, cyklotrás, centrum Banskej Štiavnice a lyžiarske stredisko Salamandra Resort cca 10 minút autom.

ID ponuky: BS-58872



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Štiavnických Baniach

Pozícia realitnej ponuky

138.000,- €
Cena nehnuteľnosti 70.000,- € 181.000,- €
46 m²
Celková rozloha 40 m² 59 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha46 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-58872 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny