Predaj, kancelárske a obchodné priestory Žilina, Hollého ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj kancelárske a obchodné priestory v polyfunkčnej budove v centre Žiliny na ulici Hollého. Predmetom predaja sú tri podlažia, z toho jedno podzemné a dve nadzemné o celkovej výmere 550m2. V súčasnosti sú jednotlivé podlažia využívané ako skladové (podzemné podlažie) a obchodno kancelárske priestory (1. a 2. nadzemné podlažie). Vnútorná dispozícia priestorov poskytuje variantné možnosti usporiadania a využívania. Možnosť prerobiť 1. a 2. nadzemné podlažie na byty. K priestorom patrí veľká garáž pre dve osobné alebo jedno nákladné auto.
Budova bola v roku 2007 kompletne rekonštruovaná. Priestory sú vhodné na podnikanie v rôznych oblastiach, alebo ako kombinácia bývania a podnikania. Budova svojou polohou je vhodná aj na podnikanie v zdravotníctve, ako napríklad rehabilitačné centrum, prenájom ordinácií lekárom, zubárom a pod. Na ulici sa nachádza poliklinika, lekáreň a výroba špeciálnych zdravotníckych pomôcok.
Priestory sú ideálne aj ako investičná príležitosť na prenajímanie. V súčasnosti sídli v priestoroch obchodná firma, ktorá by v prípade dohody o výške nájmu ostala naďalej v budove.
Pre bližšie informácie nás prosím kontaktujte telefonicky alebo emailom. Číslo ponuky: 415878kanc

Podobné realitné ponuky

Na predaj  veľkokapacitná ubytovňa so skladovými priestormi v obci Viš
Predaj Cena v RK
Na predaj veľkokapacitná ubytovňa so skladovými priestormi v obci Viš

TUreality Vám EXLUZÍVNE ponúkajú na predaj administratívno - prevádzkový objekt pozostávajúci zo zabehnutej veľkokapacitnej ubytovne so skladovými priestormi a kanceláriami v pokojnom prostredí na okraji obce Višňové vzdialene iba 8...

Kancelárie 9652 m2 Višňové