PREDAJ, kancelárske priestory v novostavbe, Rača.*

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj administratívne priestory na 2.NP novostavby trojpodlažnej polyfunkčnej budovy v centre mestskej časti Rača na Detvianskej ulici. Predpokladaný termín kolaudácie je naplánovaný na tretí kvartál 2018.

Budova pozostáva z dvoch podzemných a troch nadzemných podlaží. V podzemných podlažiach sú garážové státia, pivničné kobky, sklady a technické miestnosti. V prvom nadzemnom podlaží sú obchodné priestory s príslušenstvom /technická miestnosť, sklad, kuchynka, toalety/. V druhom a treťom nadzemnom podlaží administratíva s kompletným zázemím /serverovňa, sklad, kuchynka, toalety/. K druhému a tretiemu podlažiu prináležia terasy.

1. NP OBCHODNÉ PRIESTORY 446.51 m2
2. NP ADMINISTRATÍVA 424,48 m2
3. NP ADMINISTRATÍVA 389,16 m2

Budova je konštruovaná tak, že v prípade záujmu klienta sa dá s rozložením jednotlivých priestorov pracovať podľa toho, čo umožňuje technické riešenie najmä z ohľadom na nosné konštrukcie a prípojky /voda, odpady, elektrika a pod/.
Administratívna budova profituje zo svojej polohy. Nachádza v samotnom centre mestskej časti Rača, v blízkosti Malých Karpát a viníc. Na dosah sú reštaurácie, nákupné centrum, banky, športoviská s výborným napojením na mestskú dopravu, blízkosť električkovej trate, mestskej autobusovej dopravy aj vlakového spojenia.

- Možnosť úpravy jednotlivých priestorov podľa požiadaviek /v tomto štádiu a do dokončenia hrubej stavby/
- Ku každému priestoru nutné prikúpiť parkovacie státie v suteréne budovy.

Info na

Cena: 318.475,- € + 30.000,- € 2x garážové státie
TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky