PREDAJ KOMERČNÉHO PRIESTORU V ŠIRŠOM CENTRE BRATISLAVY, ONDAVSKÁ ULICA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj atraktívne multifunkčné priestory (obchodné, kancelárske, skladové, výrobné) s pozemkom. Priestory sú vhodné na prevádzkovanie rôzneho typu gastro služieb, na gastro výrobu alebo pivovar s pivárňou. V zmysle platnej územnoplánovacej informácie je možné využiť priestory aj ako administratívne , kultúrne , zdravotné centrum a pod. Zároveň územný plán čiastočne umožňuje aj funkciu bývania.

Parkovanie je zabezpečné v dvojgaráži a ďalšie parkovacie státie minimálne pre 8 vozidiel. Jedná sa o priestory bývalej reštaurácie „Hokejka“, ktoré sa nachádzajú na Ondavskej ulici v blízkosti Zimného štadióna a v pešej dostupnosti od budúceho Národného futbalového štadióna a športovej haly Hant Aréna. Priestory majú dva vchody: hlavný vchod je z Ondavskej ulice, druhý vchod je zo strany Bajkalskej ulice, určený pre zásobovanie, prístupný nákladným autom.

Reštaurácia s úžitkovou plochou spolu cca 700 m2 sa predáva spolu s pozemkom o rozlohe 743 m2. Samotné priestory pôvodne slúžili ako – reštaurácia, bar, vináreň, zimná terasa, terasa atď. Atraktivitu priestoru dodáva sedenie na dvore (terase) a prístreškoch v tejto časti. Súčasťou ponuky je čiastočne vybavená kuchyňa.

Objekt je napojený na všetky inžinierske siete (verejný vodovod, kanalizáciu, elektrinu, telekomunikácie, plyn a káblovú TV). Má vlastnú studňu. Súčasťou ponuky je aj murovaná garáž pre dve autá.

Kúpna cena: 1.100,- Eur/m2

Bližšie informácie u makléra: Zlatica Sedláčková,

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Bratislava - Ružinov

ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA
Predaj 29.900,- €
ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA

Ponúkame Vám na odstúpenie REŠTAURÁCIU – PIZZERIU, ktorá sa nachádza v mestskej časti Ružinov v Bratislave. V reštaurácii sa varilo: a la carte, denne menu, pizza, hamburgery aj s rozvozom...

Gastro priestory 400 m2 Bratislava - Nivy / Rádiová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA 29.900,- € Gastro priestory 400 m2 Bratislava - Nivy
Rádiová
predaj