PREDAJ komerčnej budovy s priľahlým pozemkom, Podbrezová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť Finest Residence ponúka na predaj budovu bývalého učilišťa nachádzajúcu sa na rozmedzí obce Podbrezová/Valaská, okres Brezno. Budova je situovaná pri hlavnej ceste v smere Podbrezová - Bystrá v susedstve areálu železiarní Podbrezová. Budova bola postavené v 60-tych rokoch a slúžila pre potreby školskej výuky.
Budova je umiestnená na pozemku s celkovou výmerou 3 861 m2, pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a suterénu. Prvé podlažie o výmere 1 497,24 m2 tvorí vstupná hala, šatne, sociálne zariadenia, učebne a prístavba telocvične. Druhú podlažie o výmere 819,14 m2 tvoria učebne, soc. zariadenia, chodba a terasa. Budova je podpivničená, výmera suterénu je 351 m2.
Zariadenie a vybavenie učilišťa bolo demontované, budova je v zachovalom stave, napojená na všetky IS. Pozemok dostatočnej výmery s potenciálom ďalšej výstavby poskytuje objektu široké možnosti využitia.

Cena nehnuteľnosti je 230.000 EUR. V cene je zahrnutá sprostredkovateľská provízia, realitný servis a právny servis advokátskej kancelárie.

Podobné realitné ponuky - Budova, Brezno

POLYFUNKČNÝ OBJEKT (služby, ordinácie, bytové jednotky) + PROJEKT
Predaj 385.000,- €
POLYFUNKČNÝ OBJEKT (služby, ordinácie, bytové jednotky) + PROJEKT

AstonReal ponúka na predaj BUDOVU spolu s PROJEKOTM -> POLYFUNKČNÝ OBJEKT (služby na prízemí a ordinácie, bytové jednotky na troch horných poschodiach) v lokalite BREZNO.Plocha riešených pozemkov je 1520...

Budova 941.7 m2 Brezno