Predaj, komerčný objekt Turčianske Teplice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj komerčný objekt postavený na pozemku o rozlohe 1542 m2, na hlavnom ťahu Martin- Banská Bystrica s vlastnou asfaltovou prístupovou cestou v Turčianskych Tepliciach. Objekt je prízemný, len administratívna časť je dvojpodlažná- prízemie a nadstavované podkrovie.
Prízemie disponuje s administratívnou časťou ( kancelárie, kuchynka, hygienické a komunikačné priestory) tri veľké haly, sklad, práčovňa, schodisko a kotolňa.
Podkrovie je len nad administratívnou časťou. V podkroví sú kancelárie, sprcha, WC, sklad a zádverie. Možnosť využiť aj ako bytovú jednotku.
Strecha je sedlová - plech, objekt je zateplený. Okná a vonkajšie dvere sú plastové, vráta sú rolovacie na diaľkové ovládanie. Podlahy v administratívnej časti sú plávajúce a keramická dlažba, v dielenskej časti je brúsený betón a keramická dlažba.
Vykurovanie je na pevné palivo- EKO hrášok.
V budove je zabezpečujúci systém externými kamerami a sirénou. Na pozemku je vlastné parkovisko s vonkajším priemyselným osvetlením na betónových stĺpoch. Kanalizácia je do lapača olejov a do dvoch žúmp.
Viac informácií Vám rada poskytnem na tel. čísle

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Turčianske Teplice