PREDAJ komplex 6 bytov v rezidenčnom projekte Košice-centrum

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť LEXXUS, a.s. ponúka na predaj komplex 6 bytov v rezidenčnom projekte priamo v centre starého mesta. Ide o rekonštrukciu pôvodného meštianskeho domu situovaného na Vrátnej ulici.

Bytový dom sa predáva ako celok s pridruženými pozemkami, vlastným parkovaním a projektom na výstavbu ďaľších dvoch mezonetových bytov (platné stavebné povolenie) v podkroví domu.
Dispozícia:
NA PRÍZEMÍ: 3 izbový, 60 m2
1. NADZEMNÉ PODLAŽIE: 2x 2 izbový byt (možnosť vytvorenia 4 izbového bytu). Výmery bytov 40m2 a 47m2.
BYT V PODKROVÍ: Tvorí ho svetlá, veľká spálňa, prechodná kúpeľňa s WC,priestranná kuchyňa s obývačkou s vnútorným krbom, vonkajšia terasa.

ŠTANDARD:
Okná:dvojité z masívu s vákuovým dvojsklom so žalúziami
Strešné okná sú typu Velux z masívu s vákuovým dvojsklom
Kúrenie: ústredné s oceľovými radiátormi
ÚK je teplovodné prostredníctvom radiátorov, zdrojom ÚK je plynový kotol situovaný v spoločnej kotolni, zdrojom TÚV je vlastný bojler.
Objekt má rozvody teplej a studenej vody, kanalizácie, plynu a elektriny, pripojený je na verejné siete vody, plynu a elektriny, odkanalizovaný do verejnej siete.
Byty sú orientované na JUH.


Bytový dom je pôdorysne kosoštvorcového tvaru, vo dvore s predsadeným polkruhovým priestorom pre schodisko, južnou stenou je zalícovaný radovo v línii Vrátnej ulice, má 2 nadzemné podlažia a podkrovie pod sedlovou strechou, je čiastočne podpivničený.
V suteréne je situované schodisko, chodba, sklad pod schodmi, WC, práčovňa s kotolňou, sauna a bazén. V záhrade je altánok.

Ponúkaná nehnuteľnosť môže nájsť využitie aj na kancelárske priestory, resp. kombináciu: kancelárske priestory a priestory na bývanie - manažérske byty.
Cena nehnuteľnosti: 550 000,- EUR. TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky