Predaj krásného 3 izb.bytu s loggiou a balkónom v Záh.Bystrici

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj krásny, svetlý 3-izbový byt s veľkou loggiou a balkónom v NOVOSTAVBE. Byt sa nachádza v Záhorskej Bystrici na Bratislavskej ul.
3/4 poschodí bezbarierového 10 ročného tehlového bytového domu s výťahom.


Rozloha bytu : 88,78m2 ( 78,94m2 + loggia a balkón 9,84m2) + murovaná pivnica 5,50 m2

Dispozícia bytu :

Zo vstupnej chodby je vchod do všetkých miestnosti. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou a (loggiou o rozlohe 8,5m2),detská izba ,spálňa,kúpeľňa s vaňou a samostatné WC.Zo spálne je vstup na balkón cca (1,5m2). Kuchyňa bola robená na mieru v značkovej predajni Decodom v r.12/2015 a je vybavená kompletne s elektrospotrebičmi . V byte sa robili menšie stavebné úpravy. Vstup do obývacej izby bol posunutý čím sa zväčsil priestor v predsieni. Treba vidieť.

Výhodou bytu je dlhá a priestranná pavlač čo ocenia mamičky s deťmi kde sa môžu deti hrať.
Orientácia bytu je na juhovýchodnú stranu.

Rozmery bytu :
Predsieň - 4,56
Chodba - 6,71
Kuchyňa - 7,00
Obyvacia izba - 23,43
Izba ,09
izba ,09
Kúpeľňa - 4,47
Šatník - 2,89
WC - 1,70

K bytu prislúcha murovaná pivnica v suteréne bytového domu. K dispozícii je možnosť prikúpiť vonkajšie státie v cene 5000 Eur.
Byt je klimatizovaný čo oceníte najme v horúcom počasí a predáva sa zo zariadením okrem manželskej postele alebo po dohode s novým majiteľom.

Bytový dom je chránený kamerovým systémom a vstup do domu je na čip dole pri vstupe aj na poschodí.

V okolí domu je kompletná občianska vybavenosť – Billa obchod, škola, škôlka, reštaurácia, miestny úrad, vinotéka, kaderníctvo,detské ihrisko, obchvat, 5min.autom nákupné centrum Bory Mall,3 min MHD peši.

Zálohové platby 150Eur / 4 osoby/ + elektrina

Cena : 189000 Eur vrátane kompletného právneho servisu od rezervácie až po odovzdanie bytu.

tel.kontakt :

V cene je zahrnutý kompletný právny a hypotekárny servis - ZDARMA hypotekárny poradca,ktorý vyberie pre Vás najvhodnejší typ financovania podľa Vášho želania.V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov vypracovanie právnych zmlúv ,Rezervačná zmluva, Zmluva o budúcej zmluve, Kúpna zmluva, Návrh na vklad vlastníckeho práva až po odovzdávaní protokolu.Hradíme notárske poplatky,poplatky za osvedčenie podpisov, katastrálne správne poplatky


Podobné realitné ponuky