PREDAJ krásneho slnečného 4 izb.bytu v Karlovej Vsi, Adámiho ulica, BA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predaj krásneho slnečného 4 izb. bytu v Karlovej Vsi, Adámiho ul., BA

Realitná kancelária LIVIANTE s. r. o. ponúka exkluzívne na predaj krásny slnečný 4-izbový byt v Karlovej Vsi na Adámiho ulici v Bratislave. Byt sa nachádza na 4. poschodí zo 7.NP a bytový dom disponuje 1 výťahom. Celková rozloha bytu vrátane príslušenstva je 100m2 z toho 77,4 m2 plocha bytu plus 2 lodžie (12,6 m2) a k bytu prislúcha aj pivnica o výmere 10 m2. Tento byt má veľmi príjemnú atmosféru a doslova si ho zamilujete, nakoľko sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej a obľúbenej lokalite Bratislavy – Karlova Ves. Budúcemu majiteľovi poskytuje dobrú dostupnosť do centra mesta, ako aj do prírody. Byt je orientovaný – obývacia časť a kuchyňa na JZ a má všetky izby nepriechodné okrem obývacej izby. Byt je vhodný tak pre rodinu s deťmi ako aj jeho využitie na prenájom pre jeho dobrú polohu. Byt sa predáva nezariadený. Byt je kúpou voľný ihneď a bez tiarch.

Dispozícia bytu:
-vstupná hala
-samostatná toaleta
-kúpeľňa s vaňou
-obývacia izba so vstupom do šatníka a kuchyne
-šatník
-kuchyňa s výstupom na lodžiu
-komora
-izba
-izba
-izba s výstupom na lodžiu

Byt je veľmi dobre dispozične riešený a má dostatok úložného priestoru. Zo vstupnej haly sa dostanete do dvoch samostatných izieb, obývacej izby a taktiež do kúpeľne a samostatnej toalety. Kúpeľňa disponuje umývadlom a vaňou a prešla rekonštrukciou. Z obývacej izby sa dostanete do kuchyne, ku ktorej prislúcha aj samostatná komora, kde je umiestnená aj práčka. Pozdĺž obývacej izby a kuchyne je veľká lodžia, ktorá poskytuje priestor na posedenie, ale aj možný odkladací priestor. V byte je aj šatníková miestnosť a tvorí prepojenie medzi obývacou izbou a poslednou samostatnou izbou. V tejto izbe je druhá lodžia, ktorá poskytuje poobedný relax, nakoľko je to východná strana a ponúka krásny výhľad na zeleň a Staré Grunty.

Výhody:
Byt prešiel v roku 2013 rekonštrukciou, zrealizované bolo nasledovné: nové stropy a nové stierky v celom byte, výmena všetkých interiérových dverí v byte, kompletná rekonštrukcia bytového jadra – nová kúpeľňa s obkladom a taktiež renovácia toalety, nové plastové okná značky Incon s parapetami a interiérovými žalúziami, výmena novej dlažby a plávajúcej podlahy v celom byte, výmena kuchynskej linky a obkladu v kuchyni, maľovanie celého bytu, a opätovné vymaľovanie prebehlo taktiež aj v roku 2021. K bytu prislúcha aj veľká pivnica o výmere 10m2, ktorá poskytuje dostatok odkladacieho priestoru.
Mesačné náklady predstavujú 260,- EUR- správa bytu vrátane fondu opráv (4 osoby), 30,- EUR elektrina, 9,- EUR kvartálne – plyn na varenie, plus náklady na TV a internet.


Bytový dom:
Bytový dom z roku 1972 sa nachádza v jednej z vyhľadávaných lokalít mesta Bratislava a ponúka pokojné a rodinné bývanie. V roku 2009 prebehla obnova bytového domu a to zateplenie obvodového plášťa, odstránenie systémových závad, rekonštrukcia strechy so zateplením, osadenie nových vstupných brán a v roku 2015 rekonštrukcia rozvodov zdravotechniky ležatých aj stúpacích. Vstup do domu je na čip. Z jednej strany vchodu do bytového domu je bezbariérový vstup. Rovno oproti bytového domu je detské ihrisko, ktoré je plné zelene a rodina s deťmi ho vie využiť.

Lokalita:
Lokalita mestskej časti Karlova Ves je veľmi vyhľadávanou a atraktívnou pre obyvateľov mesta Bratislava. Ponúka čerstvý vzduch bez smogu a krásne prírodné zákutia Karloveského ramena a lužného lesa v bezprostrednej blízkosti obytných domov. Je to ideálne bývanie v meste, ktoré ponúka dobrú občiansku vybavenosť (potraviny Lidl, Billa, pošta, škola, škôlka, reštaurácie električka (zastávka Segnerova) je dostupná len 3 minúty na pešo, do centra to budete mať len 7 zástaviek električkou. Z druhej strany Karlovej Vsi sa nachádzajú listnaté lesy, ktoré sú ideálnym miestom na prechádzky v smere do Devína, Dúbravky, Devínskej Novej Vsi či na Devínsku Kobylu. Stačí sa len rozhodnúť a využiť túto ponuku bývania.

Cena:
240.000,- EUR vrátane pivnice a provízie pre RK



RK LIVIANTE, s.r.o. zabezpečuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, *FINANČNÉ PORADENSTVO A MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE

Podobné realitné ponuky

Na predaj krásny 4-izbový byt, Beniakova ul.,81 m², Karlova Ves
Predaj 239.900,- €
Na predaj krásny 4-izbový byt, Beniakova ul.,81 m², Karlova Ves

Číslo ponuky : 189646, Kontakt: Eduard Číž, Telefón : 0910 706 802, E-mail : ciz@vasereality.skAk hľadáte 4-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii, byt so 4 samostatnými nepriechodnými izbami, byt do...

4-izbový byt 76 m2 Bratislava - Karlova Ves
4 izbový byt v Karlovej Vsi s krásnym výhľadom
Predaj 258.000,- €
4 izbový byt v Karlovej Vsi s krásnym výhľadom

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový byt Bratislava-Karlova Ves, na ulici Segnerova. Plocha: úžitková 84,48m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. PARAMETRE BYTUByt sa nachádza na 8.poschodie/13. Byt má celkovú...

4-izbový byt 84.48 m2 Bratislava - Karlova Ves / Segnerova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj krásny 4-izbový byt, Beniakova ul.,81 m², Karlova Ves 239.900,- € 4-izbový byt 76 m2 Bratislava - Karlova Ves predaj
4 izbový byt v Karlovej Vsi s krásnym výhľadom 258.000,- € 4-izbový byt 84.48 m2 Bratislava - Karlova Ves
Segnerova
predaj