PREDAJ luxusná vila v súkromnej štvrti, Záhorské sady

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj modernú nízkoenergetickú 5-izbovú dvojpodlažnú vilu s dvojgarážou vo vyhľadávanej pokojnej lokalite Záhorské sady v Záhorskej Bystrici. Podlahová plocha vily je 305 m2. K domu prislúchajú aj 4 samostatné terasy. Výmera slnečného pozemku je 1061 m2, pričom sa nachádza na okraji štvrte a poskytuje pekný výhľad do nezastavanej časti obce.

Pri výstavbe rodinného domu boli použité kvalitné materiály. Dom je postavený z najkvalitnejšej tehly zn. Wienerberger, je zateplený. V dome sú kvalitné trojsklenné okná. Chladenie je zabezpečené klimatizáciou. Vykurovanie domu je zabezpečené podlahovým kúrením. Taktiež je v dome predpíprava na krb. Rodinný dom je príjemne presvetlený a orientovaný na západnú stranu. Dom bude dokončený do štandardu, ktorý zahŕňa kompletnú stavbu, strechu, fasádu, omietky, podlahy a dlažby, podlahové kúrenie a klimatizáciu, oplotenie, záhradu s trávnikom, závlahou a bazén s protiprúdom.

Na prízemí rodinného domu je vstupná hala so šatníkom, samostatná toaleta, otvorená obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa s WC, hlavná spálňa, priestranný šatník, technická miestnosť a priestranná garáž do ktorej je vstup priamo z domu. Z kuchyne spojenej s obývačkou a zo spálne je východ na priestrannú terasu.
Na poschodí domu sa nachádzajú sa tu 3 spálne priestranná kúpeľňa a toaleta. Každá zo spální má vlastnú terasu.

V záhrade je bazén s protiprúdom a záhradná technická miestnosť, kde môže byť uskladnené príslušenstvo na údržbu záhrady.

Výhodou je, že klient v momentálnom štádiu vie zasiahnuť do výsledného vzhľadu domu.

Poplatok za správu domu je 85 €/mesačne, čo zahŕňa súkromnú bezpečnostnú službu, zimnú a letnú údržbu areálu.

Lokalita:
Rodinný dom sa nachádza v súkromnej novovybudovanej štvrti Záhorské sady, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V okolí sa nachádzajú škôlky, škola, obchody, pošta, reštaurácie, banky, lekáreň. Nachádza sa tu detské ihrisko, multifunkčné ihrisko a exteriérové fitness pri potoku a tiež vybudované relaxačné zóny. Lokalita ma výborné dopravné spojenie smerom do centra aj do ostatných časťí mesta. Do centra sa dostanete za 10 min. autom a za 25 min. MHD. Okrem obchodného centra BORY MALL, ktoré je vzdialené 5 min. autom Vám poskytne výbornú občiansku vybavenosť aj Záhorská Bystrica. Tá však okrem množstva potravín, reštaurácií, kaviarní, bánk, materskej a základnej školy, poskytuje hlavne možnosti relaxu, oddychu a športového vyžitia. Bratislavský lesopark, pútnické miesto Marianka, ale aj neďaleký hrad Pajštún ponúka rozmanité možnosti turistiky či výletov do prírody a športového a kultúrneho vyžitia pre všetky generácie.

Cena nehnuteľnosti na vyžiadanie v Realitnej kancelárii.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať.

Zodpovedný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotografie sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams


Podobné realitné ponuky

Unikátna vila obklopená panenskou prírodou
Predaj Cena v RK
Unikátna vila obklopená panenskou prírodou

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj unikátnu lukratívnu vilu v pokojnej a tichej lokalite Stupavy na veľkorysom pozemku o výmere 3 200 m2.Táto moderná vila je synonymom...

Vila 3200 m2 Stupava / Lesná
Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom
Predaj Cena v RK
Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj luxusnú 5izbovú vilu s úžitkovou plochou 350 m2, nachádzajúcu sa na pozemku o veľkosti 1407 m2, neďaleko od Bratislavy v obci Stupava...

Vila 1407 m2 Stupava / Nová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Unikátna vila obklopená panenskou prírodou Cena v RK Vila 3200 m2 Stupava
Lesná
predaj
Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom Cena v RK Vila 1407 m2 Stupava
Nová
predaj