Predaj luxusného hausbotu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 4-izbový poschodový hausbot s kompletným zariadením a príslušenstvom. Hausbot je exkluzívne situovaný v pokojnom prostredí slnečného ostrova Jarovského ramena Dunaja a zaručuje maximálne súkromie. Prístup je zaistený 8 m dlhou pramicou, ktorá patrí k ponuke, trvá 2-3 minúty. Pre budúceho majiteľa je k dispozícií na užívanie 400 m2 ostrovného pozemku s krásnym pohľadom na Dunaj a okolitú prírodu. Z druhej strany ostrova je pristávacie mólo 6x3m, ktoré je možné dokúpiť. Hausbot, ktorého vonkajšie rozmery pontónov sú 14x8m, stavba o rozmeroch 10,5x5,5m má úžitkovú plochu cca 150 m2 vrátene terasy.
Dispozičné riešenie :
Na prízemí sa nachádza priestranná obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, detská izba , kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatné WC. Súčasťou kuchyne je plynový sporák a elektrickou rúrou, 300l chladnička s mrazničkou na potraviny, 300l chladnička na nápoje. Na poschodí sa nachádzajú dve spálne a galéria s pohovkou a komodami.
Vyhotovenie a vybavenie :
Železná konštrukcia s drevostavbou, rozvod teplej a studenej vody, vodáreň – darling, vývod vody na terasu na vonkajšiu sprchu, bojler + prietokový bojler v kuchyni, elektrická prípojka 220/380V, čistička odpadových vôd, nová klimatizácia Daikin s diaľkovým ovládaním cez internet, okná s interiérovými žalúziami, internetové pripojenie, 2x LCD TV v obývačke a v spálni.
Súčasťou predaja je 8m dlhá pramica a vodný bicykel.
Krása Jarovského ramena Dunaja poskytuje aktívny odpočinok rybolovu, rekreačného plávania, cykloturistiky, plavby loďou a pod.

Cena : 153 000,- EUR

Tel : ,

Podobné realitné ponuky

4-IZB-HAUSBOAT,NOVOSTAVBA,CELOROČNÉ BÝVANIE,JAROVECKÉ RAMENO,80m2
Predaj 355.000,- €
4-IZB-HAUSBOAT,NOVOSTAVBA,CELOROČNÉ BÝVANIE,JAROVECKÉ RAMENO,80m2

TUreality ponúka na predaj 4-izbový hausboat o výmere 80m2, ktorý sa nachádza v krásnom prostredí Jaroveckého ramena a bol postavený v roku 2022. Hausboat je umiestnený v pokojnej a tichej...

Chata 80 m2 Bratislava - Jarovce