Predaj luxusnej rezidenčnej vily na Kolibe,uzavretý areál

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Astonreal ponúka na predaj rezidenčnú vilu,ktorá sa nachádza v mestskej časti Bratislava - Nové mesto - Vinohrady v tichej časti ako posledný dom v slepej ulici s výhľadom na mesto s dominantami, ako Slavín a Bratislavský hrad.
Rezidenčná vila je umiestnená na pozemku 8,5 ára vysadeného drevinatou zelenou a trávou.

Parkovanie je možné pred garážov cca 3-4 autá a v garáži. V suteréne sa nachádza SPA / fínska sauna, parná sauna, jacuzzi, vykurované ležadlo / vykurovaný sklad, nevykurovaný sklad a technické miestnosti. Každá časť má svoje sociálne zariadenie. Na 1. np je kuchyňa, pracovňa s terasou a miestnosť pre práčovnu a upratovačku. Na 2. np sú tri privátne izby / každá so sociálnym zariadením a parným boxom / a 2 rezidenčné izby / každá so sociálnym zariadením a parným boxom. Na 3 np. je pracovňa resp. izba sa terasou a fantastickým výhľadom na mesto.

Rezidenčná vila je postavená z nadštandardných materiálov. Súčasťou domu je krb, kabelová televízia, telefon, internet a zabezpečenie na pult centrálnej ochrany. Podlahová plocha je 570 m2. Vila sa nachádza v blízkosti lesa - Malé Karpaty s dobrým a rýchlym prístupom do centra mesta cca 5-10 minút v rezidenčnej štvrti.
V cene je už pripočítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky.Kontakt alebo e-mail

Podobné realitné ponuky

Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite
Predaj Cena v RK
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj lukratívnu 4izbovú vilu na Kolibe, mestská časť Nové Mesto. Vila o rozlohe 260m2 na pozemku o veľkosti 421m2 disponuje 3 podlažiami, parkovacím...

Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto / Jeséniova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite Cena v RK Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto
Jeséniova
predaj