MT PREDAJ LUXUSNEJ VILY V PEKNOM PROSTREDÍ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.


EKOREAL Vám ponúka predaj dvojpodlažnej luxusnej vily v Martine. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite, v bezprostrednej blízkosti nádhernej prírody s výhľadom na Martinské hole a Malú Fatru. Moderná dvojpodlažná rodinná vila postavená v roku 2008 sa nachádza v obľúbenej lukratívnej lokalite mesta Martin. Luxusné dispozičné riešenie spĺňa nároky na kvalitné a pohodlné bývanie.
Vstup do domu je riešený z prednej (východnej) strany z prekrytého závetria , z ktorého sa vstupuje do vstupnej haly. Na 1. nadzemnom podlaží Vás upútajú vchodové dvere z masívu, interiérové drevené dvere zdobené prírodnou dubovou dýhou. Ďalej sa tu nachádza kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi a drtičkou odpadu, jedálenská časť, obývacia miestnosť s krbom a 2 výstupmi na útulné terasy. Pracovňa, kúpelňa s toaletou a vstup do dvoj-garáže dotvárajú útulnosť tohto podlažia. Precízne zhotoveným schodiskom sa dostanete na 2. nadzemné podlažie, ktoré dispozične pozostáva z obývacej miestnosti, dvoch spálni so vstupmi na balkón, z ďalších dvoch izieb, kúpelní a šatníka. Celá nehnuteľnosť je podpivničená. V suteréne sa nachádza práčovňa, sušiareň, technická miestnosť, dielňa, toaleta, sprcha, relaxačná miestnosť vybavená posilňovacími strojmi a zabudovaným biliardovým stolom. V druhej relaxačnej miestnosti sú do detailov vybudované parná a infra sauna. V dome sa nachádza centrálny vysávač. Podlahové kúrenie je možné na každom podlaží nastaviť samostatne a zároveň aj mechanicky v jednotlivých miestnostiach. K vile prislúcha vkusne upravená záhrada so zavlažovacím systémom. Na pozemku sa nachádzajú aj 2 nádrže na vodu. Nehnuteľnosť je celá oplotená s automatickým ovládaním vstupnej brány. Celá vila a prostredie okolo je prepracované do najmenších detailov.
Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Cena nehnuteľnosti: 429 990,- € / Financovanie zabezpečíme cez našich profesionálov

Mgr. Renáta Lettrichová
Realitná maklérka
Mobil:
E-mail:

EKOREAL realitná kancelária Banská Bystrica

Servis realitnej kancelárie zahŕňa:
1. Kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do
katastra nehnuteľností.
2. Notárske poplatky pri overovaní podpisov.
3. Kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností.
4. Pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín pred zložením zálohy, kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností.

Podobné realitné ponuky - Vila, Martin