Predaj moderná vila na Hradnom vrchu, BA I - STARÉ MESTO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB.sk ponúka na predaj modernú nadčasovú vilu v lukratívnej lokalite BA I- STARÉ MESTO, Hradný vrch.

Vila s úžitkovou plochou 450 m2 sa nachádza na pozemku 832 m2. Pozostáva z prízemia a dvoch nadzemných podlaží.

Prízemie: garáž pre dve autá, technická miestnosť s práčovňou, fitnes miestnosť s kúpeľňou a toaletou, skladové priestory.
1.NP: vstupná hala, samostatná toaleta, jedáleň, kuchyňa so samostatnou komorou, obývacia izba so vstupom na terasu.
2.NP: galéria s knižnicou, pracovňa, priestraná hlavná spálňa so šatníkom, kúpeľňou a vstupom na terasu, ďaľšia spálňa s kúpeľňou.
Na úrovni 1.NP sa nachádza 2 izbový byt so samostatným vchodom. Byt pozostáva z obývacej miestnosti, ktorá je priechodná s plne vybavenou kuchyňou, samostatnej spálne s kúpeľňou, terasy. Byt je možné prepojiť s domovým traktom, ale takisto je vhodný na dvojgeneračné bývanie, prenájom, prípadne pre firemné účely.

Celkovo sa v dome nachádza : 6 izieb, 4 kúpeľne, 5 toaliet, 3 terasy, 6 parkovacích miest.

Vila je vybavená kvalitnými hliníkovými oknami Schüco s vnútornými žalúziami, centrálnym vysávačom, kamerovým a bezpečnostným systémom, kuchynskou linkou Alno s kompletne zabudovanými spotrebičmi najvyššej rady Siemens, v komore - ďalšou chladničkou, na každom podlaží sa nachádzajú vstavané šatníkové skrine. Kúpeľne sú vybavené vo vysokom štandarde, dizajnové svietidlá, prírodný kameň, drevené podlahy.
Vykurovanie je riešené plynovým kotlom Viessmann + zásobník na TÚV. Kúrenie je kombinované - podlahové, radiátory, konvektory.
Konštrukcia: tehla + zateplenie, rozvody medenné, v obývacej miestnosti - predpríprava na krb.

Záhrada s niekoľko ročnou zeleňou je perfektne udržiavaná, vybavená zavlažovacím systémom a osvetlením. Na pozemku sa okrem dvojgaráže nachádza parkovací priestor pre štyri autá.

Vila sa nachádza v lukratívnej, tichej lokalite s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta, ako aj na hlavné cestné ťahy a obchvaty.

Pre viac informácii volajte ,


Podobné realitné ponuky

Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj
Predaj Cena v RK
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj

Ulica Pod Bôrikom (Staré Mesto, BA I.) - 4 podlažná rodinná vila s 2 samostatnými bytovými jednotkami kolaudovaná v roku 2001 a situovaná v bratislavskej lokalite Starého Mesta pod...

Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto / Pod Bôrikom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj Cena v RK Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto
Pod Bôrikom
predaj