PREDAJ, moderný 1-izb.byt, ul. Gazdovský rad, Šamorín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj, kompletne zrekonštruovaný 1 izbový byt v tesnej blízkosti centra mesta Šamorín na ulici Gazdovský rad. Byt sa nachádza na 2. poschodí v 8 poschodovom bytovom dome s výťahom. Rozloha bytu predstavuje 30 m2.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, kuchyne a kúpeľne spojenej s toaletou. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou - kuchyňa, kúpeľňa, vstavané skrine, plastové okná, bezpečnostné dvere. Obývacia izba je vkusne rozdelená na dennú a nočnú časť vstavaným nábytkom. Rohová kuchynská linka je prepojená s obývacou izbou. Vstupná chodba disponuje vstavanou skriňou, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. K bytu prináleží pivničná kobka o rozlohe cca 2 m2. Predáva sa kompletne zariadený.

Vedľa bytového domu sa nachádza detské ihrisko a stromový park. Výborná lokalita Šamorína je vyhľadávanou práve pre množstvo jej výhod – prostredie s množstvom zelene, výborná dostupnosť do centra mesta, kompletná občianska vybavenosť doslova pár krokov od domu.

Cena nehnuteľnosti je 49.990,- € vrátane provízie realitnej spoločnosti, v ktorej sú zahrnuté kompletné právne služby, poradenstvo, hypotekárny servis a ostatné náležitosti pri prepise samotnej nehnuteľnosti a dodávateľských služieb.

Zodpovedný maklér: Richard Ágh, kontakt: , e-mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o © Copyright 2017 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda
Predaj 74.000,- €
REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda

Ponúkame na predaj veľký jedno izbový byt v Dunajskej Strede v časti Nová Ves. Byt sa nachádza na ôsmom poschodí 8-poschodového bytového domu s výťahom. Rekonštrukcia výťahu bola v roku...

1-izbový byt 44 m2 Dunajská Streda
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda 74.000,- € 1-izbový byt 44 m2 Dunajská Streda predaj