PREDAJ Moderný 4 izbový byt s krásnym výhľadom a dvomi terasami

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária LEXXUS, a.s. - exkluzívne ponúka veľkorysý moderný 4-izbový byt s krásnym výhľadom a dvomi terasami vo vyhľadávanej lokalite pri Námestí rodiny v Záhorskej Bystrici. Podlahová plocha bytu s výmerou 136 m2 a terasy spolu 35 m/ ponúka nadštandardné bývanie pre náročných klientov a mladé rodiny s vysokými nárokmi na komfort a výbornú vybavenosť. Nachádza na najvyššom poschodí 3. poschodovej novostavby bytového domu s výťahom, je orientovaný na tri svetové strany západ - juh - východ. Izby sú priestranné s vysokými stropmi cez 3m svetlej výšky pričom z každá z izieb má vchod na jednu z 2 terás, byt má plastové okná s interiérovými žalúziami a je klimatizovaný.

Dispozíciu bytu tvorí veľká vstupná hala, dve samostatné izby, hlavná spálňa, hosťovská toaleta s umývadlom, samostatný “walk in” šatník, a kúpeľna s vaňou a toaletou. Ďalej k bytu prislúchajú dve priestranné terasy na dve strany bytu. Byt sa ponúka kompletne zariadený a vybavený vstavanou kuchynskou linkou so spotrebičmi /vstavaná elektrická rúra, plynový varič so 4 horákmi, digestor/, v izbách sú vysoké vstavané skrine a súčasťou je aj mobiliár /sedacia súprava, postele, jedálenský stôl so stoličkami a pod... Bytový dom bol kolaudovaný v roku 2009 a je vo výbornej kondícii, má kamerový systém a otváranie vstupnej brány na magnetický čip. Byt má samostatný plynový kotol, vlastný merač spotreby vody a elektriny vďaka čomu sú nízke mesačné prevádzkové náklady, ktoré súpre 4 osoby vo výške130 €/mesiac (voda, elektrina, plyn). K bytu sa ponúka a je možné kúpiť garážové státie vo vedľajšom bytovom dome za 15.000€.

Lokalita poskytuje výbornú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, obchody Billa, Tesco Express, základná škola s materskou školou, detské ihrisko, pošta a mestský úrad. V blízkosti sa nachádza nákupné centrum Bory Mall, zastávka MHD s výbornou dostupnosťou do mesta a výborným napojením na diaľnicu. Okolie bytového domu poskytuje bohaté športové vyžitie, nakoľko sa v blízkosti nachádza Bratislavský lesopark s moznosťou turistiky a množstvom cyklotrás, ktorý je vhodný aj pre rodiny s deťmi.

Podobné realitné ponuky