Predaj nebytového priestoru na Dunajskej ulici

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme nebytový priestor na Dunajskej ulici , ktorý sa nachádza v suteréne bytového domu. Má výmeru 61 m2. Priestor je možné využiť na prevádzkovanie služieb - nechtové štúdio, kaderníctvo, kozmetika, krátkodobé ubytovanie. Vstup má z vchodu, dolu schodmi. Má vlastný kotol, elektrinu ( 220 ) , samostatné merače. Pozostáva z väčšej miestnosti s dvoma menšími oknami, z nej sa vstupuje do chodbičky, kde je umiestnený kotol. Z tejto chodby je vstup do ďaľšej miestnosti ( asi 10m2 s umývadlom) a tiež do soc. zázemia, kde je WC a sprcha. Vchod je slušný. Celý priestor bol zrekonštruovaný - nové podlahy, plastové okná, nové obklady, dlažby, zariaďovacie predmety, osvetlenie, interierové dvere. Na liste vlastníctva figuruje ako " Priestor " nie byt.

Cena : 96 000,- EUR, dohoda možná

Tel : ,


Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevde vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )
Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta)

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Bratislava - Staré Mesto