PREDAJ NEBYTOVÝ PRIESTOR- Košice Juh, 120m2, Smetanova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj nebytový priestor, ktorý sa nachádza v Košiciach v mestskej časti Košice - Juh. Nebytový priestor sa nachádza oproti Univerzitnej nemocnici Louisa Pasteura, vchod je situovaný z ulice Smetanova a Rastislavova.

Priestory sa nachádzajú v suteréne, v polyfunkčnej budove, ktorá je postavená z tehly a nachádzajú sa tu prevažne zdravotnícke služby. Celková rozloha priestorov je 120m2. V priestoroch sa nachádzajú kancelárie, kúpeľňa s WC kuchynka, šatne. Priestor ponúka minimum nosných stien, tým pádom sú možné rozsiahlejšie dispozičné zmeny. Nebytový priestor má svoj vlastný elektromer, vodomer a plynomer, veľkou devízou je zabudovaná rekuperačná jednotka na výmenu vzduchu.

Priestory v minulosti slúžili ako predajňa zdravotníckych potrieb. Priestory sú taktiež vhodné ako kancelária, očná optika, rôzne služby, predajňa alebo aj ako sídlo firmy. K nebytovému priestoru prináleží taktiež parkovacie miesto vo dvore, kde sa nachádza polyfunkčný dom. Priestory sú zabezpečené alarmom a taktiež je tu možnosť pripojenia ANTIKU.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných právnych služieb. Ak Vás ponuka zaujala, tak neváhajte kontaktovať makléra Denisa Konovalova na telefónom čísle , a dohodnite si obhliadku ešte dnes.

Podobné realitné ponuky

Na predaj nebytový priestor zdravotnícke zariadenie o výmere 96,36 m2
Predaj 189.000,- €
Na predaj nebytový priestor zdravotnícke zariadenie o výmere 96,36 m2

Na predaj nebytový priestor – zdravotnícke zariadenie o výmere 96,36 m2 v blízkosti Nemocnice L. Pasteura v Košiciach vrátane 2 parkovacích miest vo dvorePonúkame na predaj nebytový priestor v...

Obchodné priestory 96.36 m2 Košice - mestská časť Juh / Smetanova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj nebytový priestor zdravotnícke zariadenie o výmere 96,36 m2 189.000,- € Obchodné priestory 96.36 m2 Košice - mestská časť Juh
Smetanova
predaj