Predaj nehnuteľností na Costa de Sol, Španielsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V prípade, že máte záujem o zaujímavé nehnuteľnosti na pobreží Costa del Sol, ste na správnej adrese.

Ušetríte si svoj drahocenný čas pri nákupe svojho vysneného obydlia pri mori. Vyberte si nehnuteľnosť s maximálnym pohodlím spolu s profesionálnou agentúrou, ktorá pôsobí priamo na juhu Španielska už 10 rokov.

Sprostredkujeme nákup, predaj a prenájom nehnuteľností na juhu Španielska na Costa del Sol a to exkluzívne českým a slovenským klientom. Zabezpečujeme kompletný právny servis pri kúpe nehnuteľnosti v Španielsku - od zabezpečenia potrebných dokumentov a overenia ich platnosti, až po zápis do katastra nehnuteľností a vydania listu vlastníctva - Escritura.

Ponúkame vám vyhľadanie nehnuteľností na základe vaších kritérií. Prostredníctvom partnerských realitných kancelárií máme prístup do databázy s viac ako 20 000 nehnuteľnosťami v Španielsku. V prípade potreby zabezpečujeme stavebné úpravy, rekonštrukciu exteriéru alebo interiéru, poistenie nehnuteľnosti a správu vami kúpenej nehnuteľnosti. Pre obhliadky vybraných nehnuteľností zabezpečíme pobyt na Costa del Sol do posledného detailu cez našu sesterskú agentúru Costa Golf & Travel. Výber hotelov alebo apartmánov s vlastným autom a našou prítomnosťou počas vašej návštevy Costa del Sol. Zabezpečíme osobnú návštevu vami vybranej nehnuteľnosti z našej databázy, alebo nami dodatočne vyhľadanej nehnuteľnosti na mieru.

Sme vašim sprievodcom počas prehliadky nehnuteľnosti.
Informujeme o všetkých vašich povinnostiach a právach zo zákona, ktoré máte ako kupujúci nehnuteľnosti v Španielsku. Zabezpečujeme legálne služby prostredníctvom osvedčených a nezávislých právnych zástupcov alebo kancelárií. Pokiaľ hľadáte nehnuteľnosť pre vlastné alebo komerčné využitie alebo investíciu na pobreží Costa del Sol v Španielsku, obráťte sa na nás so všetkou dôverou.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Málaga