PREDAJ – novostavba 2i byt s terasou, Chorvátsky Grob, Čierna Voda

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Chorvátsky Grob
Ulica.: Jelšová
58 m²
2
2
2
holopriestor
áno - 1
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
196.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 5588x zobrazená detailne / 227x zobrazená detailne tento mesiac

ABERTAL REALITY ponúka EXKLUZÍVNE na predaj NOVOSTAVBU - výborne dispozične riešený 2 izbový byt s vlastným parkovaním v žiadanej lokalite len 2 km od Bratislavy, v tesnej blízkosti národnej prírodnej rezervácie Šúr. Byt je súčasťou 1. etapy výstavby moderného polyfunkčného centra L- Activity residence. Nachádza sa na 1.poschodí polyfunkčného objektu na Jelšovej ulici v Chorvátskom Grobe (časť Čierna Voda).

Blízkosť dopravného napojenia na diaľnicu D1, ako aj D4/R7 (cca 1 km), ako aj priamo poloha pri cyklochodníku JURAVA podčiarkuje výnimočnosť tejto ponuky.
Súčasťou polyfunkčného centra L-Activity Residence sú športové haly, kozmetika, pedikúra, masér, kaderníctvo, ale aj kaviareň a veľká záhrada, ktorej súčasťou je workoutové či detské ihrisko. V 2. etape pribudnú nabíjacie stanice pre motorové vozidlá a bicykle.

Rozloha bytu je 58 m2. V byte aktuálne prebiehajú dokončovacie práce. V galériu fotografií sa nachádzajú vizualizácie, ako aj fotografie aktuálneho stavu. Kolaudácia je naplánovaná na koniec augusta 2022. Predajná cena je uvedená s DPH (možnosť odpočtu pre právnické osoby). K bytu prislúcha aj 1/2 z pozemku o rozlohe 133 m2, ktorý sa nachádza za bytmi.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:


Po vstupe do bytu sa na ľavej strane nachádza kúpeľňa a samostatné WC. Vpravo je situovaná spálňa (14,7 m2), v ktorej je dostatok priestoru aj na priestrannú vstavanú skriňu. Vstupnou predsieňou pokračujeme do obývacej izby, ktorá je funkčne prepojená s kuchyňou s jedálenským kútom (spolu 28,5 m2). Obývacia izba je orientovaná na juhozápad. Z obývačky je vstup na balkón (4,9 m2). K bytu prislúcha aj samostatná terasa o rozlohe 6 m2. Byt sa predáva ako holopriestor.

TECHNICKÉ ÚDAJE:


Byt je vybavený vlastným elektrickým kúrením + v každej izbe sa nachádza rekuperačná jednotka. K výbave patrí aj predpríprava na klimatizáciu. Okná sú hliníkové. Prevádzkovateľ optického internetu je operátor Telekom.
Odhadovaný náklad na energie je 120 eur.

LOKALITA:


Chorvátsky Grob - časť Čierna Voda ponúka pokojné a bezpečné bývanie s dobrou občianskou vybavenosťou. Unikátna poloha - priame dopravné napojenie D1, D4/R7, Šúrsky les, sieť cyklochodníkov JURAVA, ako aj výborná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti (JEDNOTA, pošta, tenisové kurty, bankomat) spĺňa požiadavky moderného bývanie, kde sa snúbi kompletná infraštruktúra s možnosťou aktívneho oddychu.
V CHG časti Čierna Voda navyše nájdete miestne obchodíky, drogérie, zelovoc, ale aj supermarket TESCO. Ak preferujete nákupy “pod jednou strechou” v OC Monar nájdete napríklad aj slovenské potraviny Farmársky Košík, lekáreň, DM drogériu, kaderníctvo, domáce potreby, železiarstvo, výbornú piváreň či kaviareň. Samozrejmosťou je reštaurácia, pizzéria a mnohé ďalšie služby. V obci nájdete aj modernú školu s rozšírenou výučbou anglického jazyka metódou CLIL či škôlku.
Športové vyžitie ponúka viacero prevádzok - od plávania pre najmenšie detičky, cez štúdio tanca, pohybové či zážitkové centrá, ale aj tenisové kurty. Výborné možnosti aktívneho odpočinku poskytuje národná prírodná rezervácia ŠÚR, ako aj neďaleké Malé Karpaty popretkávané turistickými trasami, cyklochodníkmi, s možnosťou nenáročných prechádzok či opekačiek s rodinou alebo priateľmi.

BONUSOM tejto ponuky je bývanie v novostavbe, v príjemnom prostredí v pokojnej časti mimo hlavného mesta, s dobrou dopravnou dostupnosťou (len 1km od napojenia na D4R7), všetko v spojení s krásnou prírodou.

Cena bytu je 196.900€ vrátane provízie pre RK a kompletného právneho servisu. Cena parkovacieho státia 3000 eur.
V prípade potreby Vám radi poskytneme hypotekárne poradenstvo.

© Fotografie s textom a video sú autorským dielom a majetkom spoločnosti ABERTAL REALITY s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Chorvátskom Grobe na ulici Jelšová

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Jelšová v Chorvátskom Grobe v cene 196.900,- € je o 20.481 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Chorvátskom Grobe. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Chorvátskom Grobe. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Chorvátskom Grobe. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR-LA...

Pozícia realitnej ponuky

196.900,- €
Cena nehnuteľnosti 85.500,- € 272.390,- €
69 m²
Celková rozloha 37 m² 207.51 m²
58 m²
Úžitková plocha 36.25 m² 238 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha58 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno - 1
Terasaáno - 1
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené zdrevostavba
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno - 1
Bezbariérový prístup nie
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LA - A1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny