PREDAJ, novostavba 3i útulného radového RD v štandarde, RA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Rastislavice
Ulica.: Rastislavice
90 m²
314 m²
1
3
studňa
230/400V
žumpa
predaj - Rodinný dom - Novostavba
146.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

120535x zobrazená v zozname / 11088x zobrazená detailne / 280x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj, novostavba 3i prízemného radového rodinného domu v štandarde s možnosťou dokončenia aj v štádiu na kľúč s terénnymi úpravami, v novej výstavbovej lokalite šiestich radových rodinných domov, obec Rastislavice, časť Kalvín. Radový rodinný dom – bungalov, s celkovou úžitkovou plochou 90 m2 a je situovaná na slnečnom pozemku s celkovou výmerou ideálnych od 314 m2 do 390 m2. Útulný zateplený bungalov v holodome s premyslenou dispozíciou pozostáva vstupným zádverim so vstupnou toaletou a priestorom na šatníkovú skriňu. Dennú časť ďalej tvorí praktická kuchyňa s murovanou komorou a s jedálenským priestorom. Slnečná obývacia izba s možnosťou krbu s výstupom na zadnú terasu s výhľadom do zelene a záhrady s vlastnou studňou. Nočná časť je tvorená dvomi komfortnými izbami a priestrannou kúpeľňou s druhou toaletou, vaňou, sprchovým kútom a priestorom na práčku. Príjemne orientovaný pozemok v tichej lokalite, ideálnym tvarom, na začiatku obce dotvárajú rodinnú idylku. Sympatická obec Rastislavice s dobrým napojením na diaľnicu, s poľovníckym združením, klubom mladých či dôchodcov, stolnotenisovým a futbalovým klubom spájajúca pokojný rodinný život a ruch blízkej Nitry či Nových Zámkov ponúka pohodlné bývanie pre každého klienta. Možnosť prikúpiť aj ďalší zo šiestich radových rodinných domov v rovnakom stave, pre rodinu či kamarátov, VŠETKO s možnosťou dokončenia aj na kľuč. (viď. ilustračné vizualizácie) Cena s DPH. TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Rastislaviciach

Inzerovaný rodinný dom v Rastislaviciach v cene 146.000,- € je o 1.450 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Rastislaviciach. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Rastislaviciach.

Pozícia realitnej ponuky

146.000,- €
Cena nehnuteľnosti 16.999,- € 490.000,- €
314 m²
Rozloha pozemku 46 m² 6806 m²
90 m²
Zastavaná plocha 16 m² 1075 m²
90 m²
Celková rozloha 18.6 m² 4340 m²
90 m²
Úžitková plocha 1 m² 676 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku314 m²
Zastavaná plocha90 m²
Celková rozloha90 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Krbáno
Energetický certifikátnie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GE-533 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny