Predaj,Novostavba v lukratívnej časti Rajka, Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Zenith Reality Vám ponúka na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu v obci Rajka ( Maďarsko) na ulici Dózsa Gyorgy 96.Novostavba je postavená na pozemku o celkovej rozlohe 897 m2, s celkovou zastavanou plochou 140 m2. Celková podlahová úžitková plocha domu je 118,50 m2. Pred domom je možnosť parkovania pre jedno auto a na pozemku jedno prestrešené parkovanie. Celkové vyhotovenie domu v nízkoenergetickom štandarde.

Dom je možné dokončený ako holodom, ale je aj možnosť odovzdať dom na kľúč podľa konkrétnych predstáv nového majiteľa.

Interiér domu zahŕňa kompletné rozvody vody, kanalizácie, elektriky, dátových káblov a plynu. Rodinný dom je vyhotovený z tehál, strecha je sedlová s izoláciou a pokrytá škridlou značky BRAMAC. Krov je drevený. Vnútorné omietky sú vápenno-cementové. Okná sú plastové 7 komorové a Izolačné trojsklo. Kúrenie v dome je podlahové, vlastný plynový kotol spolu aj s ohrevom vody. Strecha, okná a aj oplotenie ladené do antracitovej farby.

Dispozícia domu: vstupná predsieň, obývací priestor spolu s kuchyňou a jedálňou, komora , 2 izby, spálňa ,kúpeľňa a samostatná toaleta .

Dom má navrhnutú terasu s možnosťou oddychu. Pod zadnou časťou domu zachovaná pôvodná pivnica, ktorá môže potešiť majiteľov, ako vinná pivnička. Na pozemku je nanovo vybudovaná 7 m hlboká studňa. Veľkosť pozemku dáva príležitosť vybudovať si relaxačnú zónu s bazénom alebo využiť ako okrasno - úžitkovú záhradu . Dom je napojený na všetky inžinierske siete.

V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, základná škola, škôlka, obchody, pošta, zdravotné stredisko, mimoriadne obľúbené domáce reštaurácie, železničná stanica a mnoho iného.

Cena za uvedený dom je dohodou. V cene bude zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Marta Gunišová, kontakt: , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyrigh

Podobné realitné ponuky

V prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom
Predaj 250.000,- €
V prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom

Rodinný dom na predaj v GyőrV prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom15 km od Győru, vo vnútrozemí Nyúlu, v krásnom prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom Nettó 99...

Rodinný dom 3919 m2 Nyúl