Predaj NOVOSTAVBA+Starší RD s krásnym pozemkom 3757m2 v Dežericiach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Dežerice
120 m²
3757 m²
1
4
studňa a vodovod
áno
230/400V
ČOV
predaj - Rodinný dom - Novostavba
325.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

190798x zobrazená v zozname / 12108x zobrazená detailne / 286x zobrazená detailne tento mesiac

!!! *** SKVELÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ + MOŽNÁ DOHODA ROZDELENIA PREDAJA RD A POZEMKU *** !!!
V tichom prostredí obce Dežerice, ktorá je vzdialená len cca 5 km od Bánoviec n/B., dovoľujeme si Vám so súhlasom majiteľa ponúknuť na predaj novostavbu 4-izb.rodinného domu s orientáciou na juh, situovaného v kľudnom prostredí s množstvom zelene na krásnom rozľahlom a slnečnom pozemku /3757m2/ s neodolateľným výhľadom na obec a okolitú prírodu s pocitom súkromia a bezpečia. Ďalšou veľkou výhodou polohy pozemku je veľmi dobrá dostupnosť do centra obce, do mesta Bánovce n/B, ako aj blízkosť obchvatu a hlavného ťahu Trenčín - Prievidza - Topoľčany.
Ponúkaná nehnuteľnosť je v OV bez tiarch a bremien. Pozostáva z novostavby RD a priestrannej záhrady. Súčasťou predaja je aj drevená chatka /3x6m/, garáž a starší rodinný dom. Pozemok je oplotený s prístupom z obecnej komunikácie.
***
OPIS ▶▶▶ Rodinný dom so ZP - 95m2 a ÚP - cca 119 m2 bol skolaudovaný v decembri 2020. Jedná sa o nízkoenergetický 2-podlažný, 4-izbový dom s obytným podkrovím, balkónom, sedlovou strechou so škridlovou krytinou a monolitickým stropom. Pri stavbe boli použité pórobetónové tvárnice YTONG, zateplenie je riešené polystyrénom s hrúbkou 20cm. Vnútorné omietky sú vápenné hladké, podlahy sú betónové s kombinovanou krytinou ▶ vinylová podlaha, keramická dlažba. Všetky okná ➕ balkónové dvere sú plastové s izolačným trojsklom. Vchodové dvere ➕ dvere do technic.miestnosti sú atypické drevené s izolačným trojsklom ▶bezpečnostné ❗❗❗ Schody, spájajúce prízemie s podkrovím vrátane zábradlia sú z kvalitného dubového masívu.
⏩ Dispozične dom pozostáva z prízemia /1.NP/ a obytného podkrovia /2.NP/.
1NP ▶ je hlavný obytný priestor ▶ pozostáva zo vstupnej chodby so schodiskom spájajúcim prízemie s podkrovím ➕ kuchyne so špajzou a jedálňou ➕ obývačky so vstupom z jedálne ➕ kúpeľne so sprch.kútom a toaletou /prístup z chodby/ ➕ vstupných schodov na 2NP. Taktiež sa tu nachádza technická miestnosť so samostatným vchodom.
2NP ▶ pozostáva z chodby ➕ troch izieb ➕ balkóna ➕ kúpeľne s rohovou vaňou a toaletou ➕ vstupných schodov z 1NP.
⏩Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu 230/400V, plyn a verejný vodovod. Má však aj vlastný zdroj vody - kopanú 9m hlbokú studňu, ktorá je čerpadlom prepojená do domu /okrem kuchyne/. Kúrenie je plynové, podlahové s energet.certifikátom A1 / v kúpeľni je radiátor s možnosťou prepojenia na elektr. kúrenie /. Ohrev vody zabezpečuje plynový bojler, umiestnený spolu s plynovým kotlom zn.WOLF v techn. miestnosti. Odpad je riešený ČOV. Na pozemku sa nachádza aj žumpa s objemom 10m3.
***
DREVENÁ CHATKA ▶▶▶ zateplená /3x6m/ s verandou ▶ postavená pred cca 6 rokmi ▶ so zavedenou elektrinou ➕ komín ➕ krbové kachle.
DREVENÁ GARÁŽ ▶▶▶ na betónových doskách, s možnosťou presunu / vrátane chatky /.
***
▶ Kúpu tejto nehnuteľnosti odporúčam ľuďom, ktorí hľadajú tiché a kľudné bývanie v lone krásnej prírody, ale zároveň nie veľmi vzdialené od ruchu mesta. Rodinný dom sa predáva v stave, ako je možno vidieť na foto-záberoch. Nakoľko sa jedná o novostavbu, nie sú potrebné /okrem zariadenia/ ďalšie investície. Je vhodný na celoročné bývanie, ale taktiež vďaka rozľahlému pozemku ponúka skvelú príležitosť pre developerov na výstavbu ďalších domov, prípadne iné podnikateľské účely.

***Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. *** ^_~

Cena bez ďalších poplatkov: 325.000,-€


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dežericiach

Inzerovaný rodinný dom v Dežericiach v cene 325.000,- € je o 47.248 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Dežericiach. Rozloha je o 20 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Dežericiach.

Pozícia realitnej ponuky

325.000,- €
Cena nehnuteľnosti 30.990,- € 335.000,- €
3757 m²
Rozloha pozemku 64 m² 6300 m²
95 m²
Zastavaná plocha 42 m² 303 m²
3757 m²
Celková rozloha 42 m² 6300 m²
120 m²
Úžitková plocha 42 m² 330 m²

Kontaktujte

Jana Botková

Jana Botková

hovorím po slovensky mluvim česky
+421905.. zobraziť +421905515824

PRR reality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

PRR reality s.r.o.

SNP 645/18, Bánovce nad Bebravou 957 01

0915.. zobraziť 0915884230 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3757 m²
Zastavaná plocha95 m²
Celková rozloha3757 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
KanalizáciaČOV
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicanie
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-71 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.