PREDAJ, obytná budova, zeleň, garáže, parkovisko, BA III

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme budovu s veľkým pozemkom v zeleni na Nobelovej ulici, Bratislava III - Nové Mesto
Súčasný stav a využitie:
Administratívna budova a ubytovňa.
Administratívna budova má 4NP: na 1.NP je vstupná hala, jedáleň, soc. zariadenia. Na 2.NP je knižnica, spoločenská miestnosť, soc. zariadenia, ubytovacie priestory. Zvyšné 2 NP tvoria kancelárie, ubytovacie priestory a učebne. V objekte sú plastové okná s izolačným dvojsklom, nová fasáda, keramické/PVC/kobercové podlahy.
Ubytovňa má 1 PP a 4 NP. Dispozične sú všetky 4 NP riešené ako 2-lôžkové izby s umývadlom. Na každom podlaží sú spoločné soc. zariadenia. V suteréne sú skladové priestory a sušiareň. V súčasnosti sa objekt využíva ako kancelárie.
Ubytovňa má drevené zdvojené okná, podlahy PVC/koberce, v soc. zariadeniach keramické podlahy. Sociálne zariadenia majú murované sprchovacie kúty, WC, umývadlá. Obe budovy majú betónové základy, žb. stropy a strechy zo živičnej krytiny. Admin. budova má žb. skelet a keramický obvod. plášť.
K objektom prislúcha i veľký rovinatý pozemok s výmerou 4397 m2, kde je prístup po spevnenej komunikácii. Je rovinatý s priamou väzbou na spomínané objekty. Nachádza sa tu parkovisko. Všetky IS. Ústredné vykurovanie, napojené na centrálny teplovod. Výhodou tejto nehnuteľnosti je dobrá dopr. dostupnosť a poloha v rámci hl. mesta. Objekty možno využiť ako kancelárske priestory – ideálne miesto pre podnikanie v akejkoľvek oblasti; po prerobení možnosť využitia i ako penzión/hotel/domov dôchodcov a pod.

Podobné realitné ponuky

POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III.
Predaj Cena v RK
POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III.

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na PREDAJ POLYFUNKČNÚ BUDOVU po kompletnej NADŠTANDARDNEJ rekonštrukcii, BA III. Nové Mesto, ul. Stará Vajnorská, celková úžitková plocha objektu je 745 m2, výmera pozemku 244...

Budova 745 m2 Bratislava - Nové Mesto / Stará Vajnorská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
POLYFUNKČNÁ BUDOVA po rekonštrukcii, St. Vajnorská, BA III. Cena v RK Budova 745 m2 Bratislava - Nové Mesto
Stará Vajnorská
predaj