Predaj oceľovej haly 887m2 s veľkým pozemkom cca 5300m2, Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
predaj - Sklady a haly
460.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

61613x zobrazená v zozname / 6674x zobrazená detailne / 199x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj oceľovú halu na parcele o výmere zastavanej časti 887 m2. Základové konštrukcie sú betónové. Nosný systém je z oceľovej konštrukcie. Obvodový plášť na čelných a stredových pozdĺžnych stien objektu je murovaný. Stavba je delená na funkčné celky, vráta sú drevené v oceľovom ráme. Inštalovaný je rozvod elektrickej energie, kanalizácia - zberná nádrž, voda - studňa.

Rozmery objektu sú cca 20 x 44,3 m2, výška je 3,20 m.


Spolu s 3 parcelami o celkovej výmere 5315 m tvorí

Hala sa nachádza vo výbornej dostupnosti v rámci bývalého poľnohospodárskeho areálu, vzdialeného iba 3km od mestského obchvatu. V súčasnosti slúži na skladovanie plastov. Príjazd k hale je po spoločnej asfaltovej ceste. Možnosť vytvorenia úplne samostatnej príjazdovej cesty.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja skladu a haly v Trnave

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--380 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny