Predaj päťizbový byt, Martin, Kolónia Hviezda Reality IQ Rezervované

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívna ponuka na byt v Martine, v časti Kolónia Hviezda priamo pod Martinskými Holiami!! Päťizbový byt po kompletnej rekonštrukcií o celkovej výmere 197,17 m2 sa nachádza na prízemí bytového domu so štyrmi bytovými jednotkami. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 4 veľkých izieb, kuchyne spojenej s obývačkou so vstupom na terasu, samostatnej kúpeľne s vaňou aj sprchovacím kútom a wc, a veľkej garáže s diaľkovým ovládaním garážovej brány.
Byt a celý bytový dom prešiel úplnou rekonštrukciou v roku 2018. V byte je úplne nová elektrika, úplne nové odpadové a vodovodné potrubie, nové plynové kúrenie s vlastným kondenzačným kotlom, nové plastové okna, nové plávajúce podlahy, nová kúpeľňa a wc vrátane sanity. K bytu prináleží terasa o výmere 33,31m2. Byt má vyhradené 1 vonkajšie parkovacie miesto a spoločnú komunitnú záhradu o výmere cca 500 m2.
Skolaudované!!
Byt sa nachádza vo veľmi tichej a vyhľadávanej lokalite, ktorá poskytuje absolútne súkromie a výbornú dostupnosť do mesta aj k hlavným ťahom ciest. Developerovi sa podarilo skĺbiť moderné bývanie s bývaním v horách.
Konečne môžete začať aktívne tráviť čas v prírode, v lete či v zime vám bude Malá Fatra vždy po ruke 
Byt odporúčam mladým začínajúcim rodinám, rodinám s deťmi, ale aj ako investíciu na prenájom.

Pre viac informácií si prezrite virtuálnu obhliadku a video obhliadku bytu na našej stránke realityiq.sk.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu ma kontaktujte: maklér Martin Lončík t. č.: , mail:

Podobné realitné ponuky