Predaj, päťizbový byt Nové Zámky - EXKLUZÍVNE HALO R...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj 5 – izbový byt v RD s dvomi samostatnými bytovými jednotkami v tichej a pokojnej lokalite Nových Zámkov.
Bytový dom je postavený na pozemku s rozlohou 1409 m2 a k bytu prináleží podiel v 1/2 tejto rozlohy.
Byt s rozlohou 118 m2 prešiel čiastočnou rekonštrukciou v rámci ktorej boli vymenené plastové okná s vnútornými žalúziami a plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou.
Dispozícia – vstupná hala, kuchyňa prepojená s jedálňou, komora, 4 izby (2 sú priechodné), kúpeľňa s vaňou, kúpeľňa so sprchovým kútom, 2 x toaleta.
Kúrenie je zabezpečené vlastným plynovým a kotlom na tuhé palivo, odpad vody je riešený žumpou. Celý byt je podpivničený, miestnosti v pivničných priestoroch sú suché. Za bytovým domom je k dispozícii garáž, dielňa, malá terasa a skleník. Na pozemku sa nachádza trávnik, okrasné kvety a kríky, vinič, ovocné stromy, priestor na pestovanie zeleniny a ovocia, kopaná studňa s čerpadlom, ktorá je využívaná na zavlažovanie pozemku.
Samostatná brána k rodinnému domu a ku vchodu do bytu je kovaná s diaľkovým ovládaním.
Súčasťou predaja je aj čiastočné zariadenie bytu. Nehnuteľnosť je bez ťarchy a k dispozícii ihneď. Pri rýchlom a serióznom jednaní možná dohoda.
Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k bytovému domu ako aj parkovanie.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnej obhliadke.
ID ponuky: NZ-41921

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Nové Zámky