Predaj, päťizbový byt Sládkovičovo, Bytová jednotka...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame vám na predaj veľkú výnimočnú bytovú jednotku na cukrovarskej ulici v Sládkovičove o rozlohe s úžitkovou plochou až 185m2 priestory historickej budovy v lokalite bývalého cukrovaru. Dispozične pozostáva z 8 izieb a 3 kúpeľní s WC. Na prízemí nájdete veľkú kuchyňu s jedálňou ktorá je nádherne vybavená zo starým zrekonštruovaným nábytkom. Nachádza sa tam aj obývačka zo spálňou a kúpelňou. Pri vchode nájdete krásnu prerobenú halu zo sedacím priestorom a televízorom, na samom poschodí sa nachádza kúpelňa a ďalšie izby ktoré sú skvelo využitelné či už ako obývacia miestnosť alebo spálňa. Na druhom poschodí nájdete ďalšie dve spálne. O každú izbu bolo nádherne postarané a všetko je jak nové určite treba vidieť.
Na prízemí je možné vykurovanie krbom ale všade sa dá vykurovať aj plynom. K pozemku prislúcha aj krásny dvor s veľkým plotom a krásnou zeleňou.
Okolie je kľudné a tiché, Mesto Sládkovičovo disponuje výbornou mestskou vybavenosťou. Nehnuteľnosť sa nachádza 50 km od Bratislavy, dobrá dochádzka aj do Trnavy a Nitry Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0940.822.188 ID ponuky: GA-51610

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Galanta

Mezonetový 5i byt, 2x loggia, /154 m ²/, 3xP, predaj, Čierna Voda
Predaj 165.000,- €
Mezonetový 5i byt, 2x loggia, /154 m ²/, 3xP, predaj, Čierna Voda

Hľadáte nezvyčajné, priestranné bývanie? Realitná kancelária IntExReal Vám ponúka mezonetový, priestranný 5 izbový byt s loggiou a 3x Parkovacimi státiami, bez kuchynskej linky, v rodinnom dome s dvomi bytovými jednotkami...

5 a viac izbový byt 80.75 m2 Čierna Voda / Čierna Voda
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Mezonetový 5i byt, 2x loggia, /154 m ²/, 3xP, predaj, Čierna Voda 165.000,- € 5 a viac izbový byt 80.75 m2 Čierna Voda
Čierna Voda
predaj