Predaj pekná svetlá garsónka Bebravská ulica, Bratislava II. Vrakuňa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na predaj veľmi peknú garsónku v Bratislava II. Vrakuňa, Bebravská ulica. Byt sa nachádza na 5/8 poschodí 13 ročného bytového domu s výťahom. Výmera bytu je 31 m2, byt je s lodžiou. K bytu prislúcha pivnica.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt je po peknej rekonštrukcii, v byte sú plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, kuchynská linka, zrekonštruovaná kúpelňa.
DISPOZÍCIA BYTU:
Obývacia izba je spojená s kuchynským kútom, nová kúpelňa spolu s WC s vaňou, na chodbe je vstavaná skriňa, lodžia. V cene je aj zariadenie a vybavenie bytu.
Byt je kúpou voľný. Mesačné náklady na bývanie sú cca 80,- eur.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

CENA JE VRÁTANE PROVÍZIE PRE REALITNÚ KANCELÁRIU.
V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Bratislava - Vrakuňa