REZERVOVANÝ: PREDAJ: pekný 1,5 izb. BYT, NOVÁ ŠACA I

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj 1,5-izbový byt na začiatku mestskej časti Košice II - ŠACA, Učňovská ulica, v projekte NOVÁ ŠACA I (v blízkosti OC FRESH).

Byt o výmere 37 m2 (bez balkónu, 1 x pivnica) pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne (sprchovací kút, umývadlo, WC), obývačky prepojenej s kuchyňou a samostatnej spálne.


V tomto bytovom dome bola vrámci developerského projektu realizovaná kompletná výmena všetkých sietí v byte, výmena plastových okien, zmenená dispozícia pôvodne rozložených miestností vrámci stavby, osadenie nového výťahu pre cca 8 osôb, pokládka nových dlažieb a obkladov vrámci spoločných priestorov.

Finalizácia samotného bytu (zo štádia holobytu) obsahovala realizáciu kuchynskej linky (spotrebiče na elektrinu – indukčná doska s teplovzdušnou rúrou, digestor, práčka, chladnička), pokládka dlažieb a laminátových podláh, osadenie sanity v sociálnom zázemí, osadenie interiérových dverí so zárubňami, individuálne dozariadenie nábytkom.


Orientácia nehnuteľnosti - V. Nízke mesačné náklady.


Vycibrený vkus mladej usmievavej majiteľky nájdete v každom jeho rohu – premyslenosť detailov s akcentom na využitie celého priestoru bytu, praktičnosť, účelnosť a farebná zladenosť Vás jednoznačne presvedčia o tom, že TOTO je to pravé miesto pre Vaše žitie, nielen prebývanie!

Byt je v osobnom vlastníctve, je teda možné čerpať naň hypotekárny úver na bývanie. Voľný k nasťahovaniu od nového roka.

Príjemný byt, s očarujúcou atmosférou, ODPORÚČAME VIDIEŤ!


///


Developerský projekt NOVÁ ŠACA I je mladým (už ukončeným) developerským projektom nachádzajúcim sa v zastavanom území mestskej časti Košice – Šaca, nadväzujúcim na obytnú zónu.

Mestská časť Košice – Šaca je relatívne pokojnou časťou mesta, pretože je dostatočne ďaleko od veľkomestského ruchu, ale dostatočne blízko pre potreby návštevy mesta. Pre spojenie s mestom funguje cestná i koľajová doprava.

Táto deväťposchodová nepodpivničená stavba je situovaná na rovinatom pozemku v južnej časti tejto mestskej časti, a nakoľko pôvodne plnila inú funkciu, je tu momentálne malá hustota obyvateľstva.

Riešenie susedstva so štátnou cestou I/50 je krátkodobou perspektívou, pretože momentálne je v štádiu územného konania rýchlostná cesta R2, kde sa na úseku Šaca – Včeláre bude odkláňať diaľková doprava.

Na 1. NP bytového domu sa nachádzajú pivnice a kočikáreň určená pre obyvateľov domu; pred samotným bytovým domom je možné parkovať na odkúpenom parkovacom mieste, prípadne si ho prenajať.

V bytovom dome sú slušní a pokojní susedia; v okolí bytového domu je komplexná občianska vybavenosť – MŠ, ZŠ, detské ihriská, obchody, zdravotná starostlivosť, zeleň či MHD do mesta.

Podobné realitné ponuky

ŠACA - ul. Železiarenska. TEHLOVÝ, veľký 2 - izb. byt 63 m2. ODPORÚČAM
Predaj 102.000,- €
ŠACA - ul. Železiarenska. TEHLOVÝ, veľký 2 - izb. byt 63 m2. ODPORÚČAM

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj veľmi pekný a priestranný 2 izbový TEHLOVÝ byt na ulici Železiarenska v mestskej časti Košice - ŠACA.presnú výmeru jednotlivých miestností a pôdorys bytu si...

2-izbový byt 63 m2 Košice - mestská časť Šaca / Železiarenská
2 izbový byt na Mládežníckej ulici v Šaci
Predaj Cena v RK
2 izbový byt na Mládežníckej ulici v Šaci

Ponúkame na predaj 2 izbový byt s rozlohou 50 m2 so staršou rekonštrukciou. Byt sa nachádza na 3 poschodí z 3. Má francúzsky balkón a pivnicu. Bytovka je po kompletnej...

2-izbový byt 50 m2 Košice - Šaca / Mládežnícka
PREDAJ: 2 - izbový rekonštruovaný byt, Košice - Šaca, Železiarenská ul
Predaj 84.900,- €
PREDAJ: 2 - izbový rekonštruovaný byt, Košice - Šaca, Železiarenská ul

Spoločnosť RuVix real, s.r.o., Vám predstavuje priestranný 2 - izbový byt v lokalite mestskej časti Košice – Šaca, na ulici Železiarenská.POPIS:- vlastníctvo: osobné- počet izieb: 2 +...

2-izbový byt 52 m2 Košice - mestská časť Šaca / Železiarenská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ŠACA - ul. Železiarenska. TEHLOVÝ, veľký 2 - izb. byt 63 m2. ODPORÚČAM 102.000,- € 2-izbový byt 63 m2 Košice - mestská časť Šaca
Železiarenská
predaj
2 izbový byt na Mládežníckej ulici v Šaci Cena v RK 2-izbový byt 50 m2 Košice - Šaca
Mládežnícka
predaj
PREDAJ: 2 - izbový rekonštruovaný byt, Košice - Šaca, Železiarenská ul 84.900,- € 2-izbový byt 52 m2 Košice - mestská časť Šaca
Železiarenská
predaj